TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   FTS Newsletter (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=567)
-   -   Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51537)

Peter Xavier 07.08.2009 18:18

Odp: Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje

omatko, nie chodzi mi o sam pomysl PISANIA, tylko o to, O CZYM beda pisac. nie chce mi sie dalej tego drazyc, usuncie posty jak chcecie i skonczmy ten cyrk

wildthing 07.08.2009 19:42

emocje odnosnie gazetki the sims!!11lollol

no w kazdym razie zrobilam loga i wyslalam do giovanniego, jak ktos chce to http://www.megaupload.com/?d=DN0OFVC0
zalączony plik psd, i dajcie mi spokoj poki co (czcionka 'you are loved', powinna byc gdzies na dafont.com)

@down aha no ja tez myslalam ze to specjalnie, widac redaktor ma wyjatkowe zdolnosci odnosnie ortografii

Ellie 07.08.2009 19:57

Cytat:

Napisał centaurea_cyanus (Post 1090248)
AA, jak nie wiecie o co chodzi to sie nie wypowiadajcie. bo ten ostatni temat (pomijajac blad jaki zrobil giovanni =]) bedzie traktowal o poezji. wiadomo, ze nie kazdego to interesuje, ale przeciez nie wszystko trzeba czytac :) a sposob w jaki skrytykowalyscie artykul nic o nim nie wiedzac - pozostawie bez komentarza :}

czy tylko ja jestem na tyle glupia, ze pomyslalam, ze z tym "bezbieczna" to tak specjalnie - na jaja, ze niby nowe slowo, a nie blad?

Oazis 07.08.2009 20:01

suz tak to super ale w Horoskopach literke zjadłas :P

wildthing 07.08.2009 20:13

ej dobra to jutro poprawie bo juz nie mam sily na to, albo sami zrobcie, zalaczylam plik psd w koncu

santogold 07.08.2009 23:39

w sumie, to calymi dniami i nocami główkuje jaka orientacje ma nomad, wiec bede waszym stalym czytelnikiem!

Analisse 08.08.2009 10:54

Cytat:

Napisał le hiroshima (Post 1090645)
dobra nie podoba sie to wypad stad nie musicie tego czytac ani ogladac, dajcie innym sie bawic.

Hmm, chyba każdy ma prawo napisać to co myśli. Tak samo można powiedzieć: nie podoba się tobie wypowiedź innego użytkownika to nie czytaj.
W regulaminie chyba nie ma takiego punktu: "Jeśli coś ci się nie podoba, uważasz to za bezsensowne to się nie wypowiadaj, omijaj temat z daleka."
Po to jest forum żeby każdy napisał to co uważa o danym temacie, nawet jeśli to jeszcze nie powstało. Trzeba uszanować zdanie innych, a nie gadać żeby się nie wypowiadali.

Mi osobiście pomysł z gazetką się podoba i z chęcią zobacze pierwszy numer.
Ale zastanawia mnie jedno:
Cytat:

-Jaką orientację seksualną ma Nomad?
chyba na ten temat będzie tylko jedno zdanie, bo co więcej można napisać w temacie mającym konkretne pytanie? Chyba nie będzie kilkunastu zdań opowiadających o tym? Lub czegoś zupełnie nie związanego z tytułem tematu, bo to by było już bezsensowne. Bo to tak jak zaglądnąć do książki kucharskiej, chcąc dowiedzieć się jak się robi zupe pomidowową, no i czytamy sobie potrzebne składniki, jak się robi tą zupe, a oprócz tego dowiadujemy się z czego zrobiona jest łyżka, jak się produkuje talerze i jak to się stało że w naszych domach jest woda, prąd i gaz potrzebne do ugotowania tej zupy :D I dlatego zastanawiam się nad tym tematem, co w nim takiego może być :P

@down:
no ale skoro ktoś uważa że ta gazetka jest bezsensowna itp, to niech inni nie piszą że skoro się nie podoba to wypad, bo chyba nie każdemu musi się to podobać.

Odyn 08.08.2009 11:01

Cytat:

Napisał Analisse (Post 1091213)
W regulaminie chyba nie ma takiego punktu: "Jeśli coś ci się nie podoba, uważasz to za bezsensowne to się nie wypowiadaj, omijaj temat z daleka."
Po to jest forum żeby każdy napisał to co uważa o danym temacie, nawet jeśli to jeszcze nie powstało. Trzeba uszanować zdanie innych, a nie gadać żeby się nie wypowiadali.

nie ma, i moze sie wypowiadac, ale nie uwazasz, ze to bez sensu? Rownie dobrze moge o Tobie powiedziec mnostwo rzeczy, wydac opinie, ale po co, skoro Cie tak naprawdę nie znam?

lay 08.08.2009 11:04

Cytat:

Napisał Rooi (Post 1091215)
nie ma, i moze sie wypowiadac, ale nie uwazasz, ze to bez sensu?

Sensowna krytyka jest lepsza ciągłych i często nudnych pochwał, gdyż właśnie dzięki niej może się coś zmienić na lepsze...

Odyn 08.08.2009 11:13

ok, pytanie 2: gdzie ty tu masz sensowna i konstruktywna krytyke?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:06.