![]() |
Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009
jezeli zrobicie taką rubrykę po rosyjsku będę waszym najwierniejszym czytelnikiem.
|
to kto umie rosyjski? xD
|
nie wiem, ale na pewno nie ja XD
|
to może od razu "przy okazji" załóżmy kącik łaciny podwórkowej ^^
|
albo arabski śpiewnik pieśni religijnych ?
Najaktywniejszy user lata/jesieni/zimy/wiosny 2009 - nudna, ale chyba najbardziej zrozumiała propozycja rangi. Osobiście najbardziej podobają mi się rangi, które podała centaurea_cyanus |
A ja bym się chciała zapytać, na czym dokładnie polegają zasady nominacji do tej rangi? Bo najaktywniejszy to jednak dosyć ogólne słowo.
|
Więc UserAwards polega na tym, że specjalny zespół wybiera 10 osób, które udzielały się w gazetce oraz na forum najbardziej (dużo postów, ale liczy się także ich jakość), no i potem w specjalnym temacie ludzie wybiorą tego 1 szczęśliwca, który był najaktywniejszy :D
|
Proste i zrozumiałe rangi to najlepsze rozwiązanie, dlatego niezbyt podobają mi się propozycje centaurea_cyanus. Rangi powinny być jasne i takie, by każdy user z forum wiedział, o co mniej więcej chodzi (nie mówię już o "plebiscycie" w gazetce, ale o samym wyróżnieniu). Propozycja zelkama wydaje się najsensowniejsza, ale można nieco skrócić: User of Spring/Summer/Autumn/Winter 2009 :)
|
Cytat:
sam napisales, ze proste i zrozumiale rangi sa naj. a nie wszyscy umieja angielski [loolxd] wiec rownie dobrze moze byc po lacinie [wg. mnie najlepsze] |
Nie porównuj angielskiego, którego w stopniu podstawowym zna niemal każdy, do łaciny...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:00. |