![]() |
Odp: Simy Vipery
Jejku ! Jaki on piękny <3 Zakochałam się *_*.
Wszystko jest super, ale te ręce mnie przerażają, ale to pewnie wina skinu, więc nie ma co płakać :) 10/10 |
Dziękuję za komentarze ;)
Cieszę sie, że mój 'wypocinek' przypadł do gustu ^_____________^ |
|
będę pierwsza:D
Cudowna jest. Te oczy,usta,wszystko po prostu.Strasznie mi się podoba na trzeciej fotce ;). Według mnie - idealna. :) |
Oooo, Zihaya ^^ Staaaaaaara jest :O
Mimo wszystko jest prześliczna ^___^ Koszmarnie podobają mi się jej duże oczy :) Najbardziej przypadło mi do gustu pierwsze zdjęcie. Wyszła na nim prześlicznie. Mam jedynie zastrzeżenie co do noska. Jest za wąski, zdecydowanie. Poza tym - miodzio ^___________^ |
Na pierwszym zdjęciu wygląda magicznie.
Cóż powiedzieć? Majstersztyk. Świetnie się trzyma jak na swój wiek :D Świetna prezentacja |
Dzięki, dzięki!:)
Zihaya jest stara, ale jara xD Dobrych kremów używa hihihihi |
Jest cudowna *0*
Tylko nozdrza coś takie za wąskie są. :x Ale masz 9/10 :D |
mam wrazenie, ze robilas ja na syzbko. nos jest autentycznie spartolony i twarz ma maxisowska. powaznie, czuje w niej pierwsza twarz ; |
|
Zagłębiając się w szczegóły muszę napisać, że nos wydaje mi się lekko przydługi i usta trochę za bardzo ściśnięte. Ale oczy są cudowne, a wszystko razem i tak się świetnie komponuje, więc pierwsze wrażenie jest: wow... Bosko. A prezentacja jest po prostu DOSKONAŁA. Ode mnie 9,5/10. edit: na trzecim zdjęciu przypomina mi Kristen Stewart *.* Tak powinna wyglądać w ostatniej części "Breaking Dawn" jako wampirzyca... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:46. |