![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
W okolicach cmentarza jest zawsze dużo nasion specjalnych (szczególnie w SV).
|
Cytat:
|
Mamełe - no wiem :) to by zrobili 2 :P w Egipcie np. Archeologia czy coś takiego.
|
Ja to się nawet dziwię, że nie zrobili takiej umiejętności archeologia, są wykopaliska, poszukiwania skarbów i same skarby, ale nie ma do tego umiejętności, a szkoda :)
|
Gdzie można złowić rybę śmierci i tą rybkę przynętę na którą się najlepiej ryba śmierci łapie?
Czy można wskrzesić sima do poziomu normalnego człowieka, nie ducha czy mumii? ;) |
Cytat:
W Riverview rybę śmierci łowi się za cmentarzem, gdzie jest znak zakaz łowienia. Najlepiej kliknąć i sprawdzić wodę wtedy zobaczysz czy ta ryba już jest, jak znika po 3,00 w nocy pokazuje się zamiast niej czerwony śledź. Ponawiam pytanie, w którym miejscu w Egipcie złowię rybę mumię ? Czy ją też trzeba łowić o określonych godzinach ? |
To i ja mam pytanie...
Jaki kod jest wymagany, aby zmieniać bazę wypadową na wakacjach? ^^ |
Jak we Francji mogę dostać się do tej biblioteki Langraba ? Znaczy gdzie w tym domu znajdę klucz kamienny... cały dom już przeszukałam i nic....
|
Ten klucz można zdobyć chyba tylko przez wypełnienie jakiejś okazji, niestety nie pamiętam jakiej ...
|
Hmmmm w Egipcie kupuje się granaty i wiśnie, we Francji dwa rodzaje gron... w Chinach śliwka i co jeszcze ? Po za tym jakie jeszcze owoce dochodzą i jak je zdobyć ?
poproszę jakieś przepisy na nektar, gdyż mojej simce wyszedł obrzydliwy... :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:03. |