![]() |
Odp: Nie mogę uruchomić gry - ostateczny temat.
Za pierwszym razem gdy włączyłam grę, podczas ładowania wyskoczył błąd, że aplikacja przestała działać czy coś takiego. Teraz próbuję ją włączyć i po kliknięciu nic się nie dzieje, a w Menedżerze Zadań pojawia się napis TS3.exe czy jakoś tak i po chwili znika. Cooo robić? :(
|
tak na dobry poczatek moze zrestartuj komputer? :)
|
Zrestartowałam i nic :(
|
Moze sprobuj ja wlaczyc z innego dodatku, przez launcher, z plyty?
|
Również próbowałam, zainstalowałam specjalnie 'Nie z tego świata, odpaliłam przez launcher i nic :/ Zostaje reinstalka? :<
|
http://imageshack.us/photo/my-images/571/13808380.jpg/
Cześć, założyłam konto aby zapytać o problem ukazany na obrazku wyżej, błąd CRC podczas kopiowania pliku. Kupiłam dziś grę, więc jest nowa, komputer zresztą też, wgrany ma Windows 8, co jednak nie przeszkadza w instalacji programów, gier etc. Podczas instalacji pokazuje mi się okno z danym błędem, poradźcie co zrobić? |
Sprobuj wyczyscic plyte jakas szmatka i sprobowac znowu albo sprobuj zainstalowac gre na innym komputerze by wyeleminowac ew. uszkodzenie plyty.
EDIT: pobieralas gre z origin? jesli tak, to moze sprobuj pobrac ja jeszcze raz, moze wystapil jakis problem podczas pobierania. |
Błąd podczas włączania gry.
Witam, dzisiaj aktualizowałam grę na najnowszą wersję. Wszystko jest ok dopóki nie włączam gry. Długo jest czarne tło, a potem wyskakuje błąd:
http://img21.imageshack.us/img21/4274/troling.jpg Wiem, że nazwa linku nie zachęcająca, ale lubię głupie nazwy... Już próbowałam na drugi dysk przeinstalować, na nowo wgrywać i nic. |
u mnie sie tak stało dzisiaj, po instalacji 1.55, poradzisz coś ? czy przeinstalowywanie czas zacząć?
[Instruction data] 004e5584 => DasmX86Dll.dll not found. tylko, że ja ma ten plik DasmX86Dll.dll w system32... wrzucałam go tam ponownie ale to nic nie daje. jeju... czemuż te Simsy są takie skomplikowane :( |
Po zaktualizowaniu do 1.55 jest czarne tło... i "Program Sims 3 przestał działać" Co mam zrobić?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:28. |