![]() |
Odp: Detektyw Georgia Roberts
Żeby nie zapomnieć, mówię na samym początku: nie działa odnośnik do pierwszego odcinka :P
* Nie spodziewałem się, że duchowny będzie w to zamieszany :O Wreszcie mnie zaskoczyłeś! :D Teraz niczego już nie mogę być pewny. Próbowałem postawić się na miejscu Georgii - wolałbym uratować Kate :) No, ale zobaczymy co zrobi nasza nieobliczalna pani Roberts ;) Nie no, jakie znajomości ma Georgia - Gregory House we własnej osobie :D (Czy tylko mi imię pastora skojarzyło się z Icy Tower? XD) Strasznie mnie ciekawi, jak to będzie z tym House'em ;D A, no i literówek nie zauważyłem ;) (Pewnie dlatego, że poprawiłeś, jak ci Searle wyłapała :D) EDIT: Ale chaotyczny ten komentarz :O |
No, nareszcie odcinek! Nie spodziewałam się że Tom jest kuzynem Orsona. A na miejscu Georgii wolałabym żeby Kate amputowali nogę, bo to przecież uratuje jej życie. No i oczywiście super hiper świetny odcinek :P Czekam na następny!
|
rudzielec
Cytat:
Cytat:
Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) Sherlock Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) Kinkarus Cytat:
Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) Do wszystkich No i oczywiście czekam na resztę komentarzy :) Jeszcze przed wstawieniem kolejnego odcinka planuję mały bonusik :P |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: No i oczywiście czekam na bonus :) |
Oczywiście że jestem twoja stała czytelniczka.
|
rudzielec- no tak, faktycznie za szybko piszesz to swoje FS, bo zawsze kiedy próbuję dodać komentarz komentarz do całości- Ty wstawiasz nowy odcinek :D Daj mi jeszcze 2 dni! :D
natalia- bardzo mi miło :) |
@up: Czytasz to moje okropne FS? :D o jej... Nie wiem co powiedzieć :redface:
Spoko ja teraz będę mieć przerwę co najmniej do środy, więc na pewno zdążysz doczytać ;) i będzie mi bardzo miło jeśli zechcesz skomentować, dla mnie cenne jest każde zdanie ;) |
@up: Oczywiście, że jak tylko przeczytam, wkleję swój komentarz (piszę go w wordzie i zapisuje jak kończę czytać, żebym nie zapomniał co chciałem powiedzieć :D)
I żeby nie było offtopa: Bonus (oczywiście nie ten właściwy, którego zapowiadałem, tamten będzie lepsiejszy :D) [IMG]http://i28.************/2hmomlc.jpg[/IMG] |
No i cóż mam powiedzieć o tym bonusie? :P
Georgia strzeliła fajną pozę :D Ładna czcionka, fajne ubranie i ciekawe tło :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:48. |