![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
Mam pytanie. Zawsze po pewnej godzinie wieczorem moją simkę nastolatkę zgarnia policja. Na początku jest dobry nastrój , że przebywanie tak późno poza domem to wyzwanie. Potem oczywiście następuje upokorzenie przez policję . Czy mogę zrobić tak żeby jej wogóle nie złapali?
|
Cytat:
Gdy juz jestem przy tym temacie... gralam tym samym simem i powinno sie dac lapac zjawy za granica. Pojechal do Francji, na podgladzie mapy widzial ukryte zjawy, ale w zadnym miejscu nie dalo sie uzyc opcji "szukaj zjaw", probowalam dosc dlugo i nic. Dlatego zrezygnowal z tej pracy. Czy komus udalo sie zlapac zjawe za granica? Cytat:
|
hej, no i ktoś sie już miał te nagrody ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
O, nie wiedziałem o tym! Może dam projektantowi wnętrz jeszcze jedną szansę... Dzięki :)
|
Mam taki problem w karierze detektywa. Dostałam zadanie aby wziąć odciski palców w jadalni. Detektyw włamał się do domu ale za cholerę nie mógł pobrać tych odcisków, klikałam na wszystkie możliwe obiekty.
|
Dziś kupiłam dodatek Kariera, więc chciałam szukać nowej pracy dla simki, ale nie ma opcji. Co się stało?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:59. |