![]() |
Odp: Belle Rose
Cytat:
A co do Gabiela, to jestem bardzo spostrzegawcza :D |
Odcinek jak zwykle super :) A Marco jest boski...
|
Marco jakie ciaaacho *_*
|
Cytat:
I fakt, jesteś spostrzegawcza B) Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Nie, no, to już kolejny odcinek, a ja się tak guzdrzę z komentowaniem :)
Część trzecia: Gorzki płacz. Odcinek fajny, trzymający w napięciu i rzeczywiście pod koniec smutny, rozczulający - to zdanie, że od kilku lat Marco po raz pierwszy zapłakał. Super :) No i dopiero teraz Marco skapował się, że to jego brat na zdjęciu (ah, ta amnezja :D) Błędów jakiś większych nie było. Gdzieś na pewno zgubiłaś znak zapytania, ale mniejsza o to :) |
@rudzielec Oczywiscie, ze widzialam, ale serce bije szybciej jak sie widzi fotki w samych majtach :D
|
Cytat:
Odcinek jak zawsze fajny ;). Bardzo mi się podoba określenie Marco, że Gabriel jest pokraczny :D. No i dobrą ma intuicję co do tego osobnika.Wszystko chce wiedzieć a o sobie to już nie łaska nic powiedzieć... No i Marco w końcu wziął się w garść :D. Alia, pięknie się zachowała ;). Choć patrząc obiektywnie(jak na to patrzy np. Gio) wydała groźnemu złodziejowi miejsce pobytu siostry i jeszcze powiedziała, że jest sama :P. I "bonusik" też fajny, tylko te gatki... Lepiej by mu było w zwykłych spodniach ;). |
Super odcinek.
Nie mogę się doczekać kiedy będzie nowy odcinek będę czekała w niecierpliwości. |
Cytat:
Po raz pierwszy nie wyłapałaś błędów :D no proszę :D Bardzo się cieszę, że się podobało :) Cytat:
Cytat:
Co do Marco, to hmm.. masz rację, mało z jego życia wiemy B) podsunęłaś mi pomysł z tym związany :D Wiem, że Gio zaraz by skarcił zachowanie Alii, wiem :D A jeśli chodzi o bonusa, to powiem Ci to samo co Viperze... :D GATKI ZAWSZE MOŻNA ZDJĄĆ :D:D:D Cytat:
A nowy odcinek na sto miliardów procent w tym tygodniu ;) |
Dopiero teraz nadrobiłam te odcinki których nie czytałam. Powód prosty: Wyjechałam nad morze. A więc... Mam ogromną nadzieję że Marco uda się przeprosic Li Mei. A ten Gabriel to naprawdę jakiś taki... nie teges :P Mam nadzieję że następny odcinek już niedługo! Jestem pełna podziwu dla twojej twórczości!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:40. |