![]() |
Odp: Vincent and Marco
Cytat:
jak chcesz to ci wyślę tą simke :P i Chrupcia nie boli głowa, on jest na to zbyt przystojny :D Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki za komentarze :) i jeszcze taki mały bonusik :D Violet na - wspomnianej w pasku wiadomości - okładce Cosmopolitanu :D http://i927.photobucket.com/albums/a...25dc8ebdda.jpg I jeszcze coś takiego :D powstało przy pstrykaniu fotek do bonusa :D:D:D http://i927.photobucket.com/albums/a...1-22-44-86.jpg |
Łał, trochę mnie nie ma, a tu takie akcje. Bardzo mi się podobało, zarówno tekst, jak i zdjęcia. Jakichś specjalnych błędów nie wychwyciłam, być może dlatego, że skoncentrowałam się na akcji. Ciekawe, czy będzie coś dalej...
BTW to, co powiedział Brutus na temat ewentualnego "obniżenia oceny za mowę potoczną" (przez polonistkę), przypomniało mi pewien stary występ Macieja Stuhra: http://www.youtube.com/watch?v=DWwOqwJpsfM |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnia fotka F4 jest masakryczna :D. A tak w ogóle to jak mogli mi zabrać gwoździarkę :P?! |
Genialne!
Oh mój Leizar, jaki on słodki! ^__________^ Bardzo mi się podobało, w niektórych momentach prawie poplułam ekran ze smiechu. |
fajna okladka ;> no i jeszcze zapomnialam dopisac. na tej fotce ten pasek wiadomosci mnie rozwala XDDD
|
Przez Ciebie moja matka mnie odeśle do psychiatryka bo sie do monitora śmieje jak debil :D Rozwaliło mnie to na łopatki xD No i Coiln <3333333.
Chrupek jest rozbrajający :D nie mogę sie doczekać następnego ; D A i ten - świetnie dopracowałaś zdjęcia :D |
Taak wyślij mi mnie b)
Okładka wymiata B) |
ta fota w twoim ostatnim poście mnie rozwaliła [moja ręka :O]
ze skromnych bonusików [wątek niedokończony xD] zrobiłaś najlepsze fs w historii forum! [głównie dzięki mojej skromnej osobie :D] Niektóre teksty bohaterów były naprawdę niezłe, jedyne co bym zmienił to uczyniłbym mnie bardziej Mrocznym ]:-> oceny liczbowej nie napiszę bo jest ograniczona ilość znaków w jednym poście xD RZONDAM WJENCEI!!! Edit: 555-ty post :P Aha, i proponuję zmianę nazwy tematu xD Np. na "Fantastyczna Czwórka". Bo Vinca i Marco to tu raczej nie ma :P Edit jeszcze jeden: albo chociaż "Vincent and Marco & Fantastic Four" i na zmianę V&M i F4 |
Super po prostu. Chrupek i Leizi najlepsi :) No i pojawił się Colin (dobrze, że Alii nie było :) ). Libby bardziej podobała mi się w mniej drapieżnym wydaniu.
Super połączenie zdjęć z gry ze zdjęciami realnymi. Violet jest śliczna^^ :) |
Dobra... Nie wiem co powiedzieć. To jest za dobre, żeby określić to kilkoma słowami. Śmiałam się tak, że mama w pokoju obok myślała, że dostałam głupawy, albo jeszcze gorzej (w mojej rodzinie zdarzały się przypadki chorób psychicznych). Zdjęcia extra, tekst mega śmieszny i rzeczywiście porąbany... No i Leizar... Rozwaliła mnie część z rękami... Nacierpiał się biedak ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:01. |