![]() |
Odp: Made by rudzielec
no a jednak się podoba :P
dobrze wiedzieć :D dzięki za komenty, zdjątka do chałupki już się zgrywają na serwer ^^ |
Nie wierzę w to, że nie skomentowałam tego sima Oo' Jest niemal idealny <33 Niemal, bo brakuje mi tylko rzęs, których chyba nie posiada xd Pusto trochę wokół jego oczu, brakuje mi chociażby cienkiej czarnej kreski na górnej powiece. No i nos jest trochę za duży, osobiście wolę mniejsze nosy :P Ale i tak jest boski, fantastyczna blizna na policzku :D I błagam, powiedz mi skąd masz tą fryzurę, bo jest świetna :)
|
Jak już pisałam w zdjęciach domku, może on zostać moim mężem. ;3
Kocham tą fryzurkę, a on wygląda w niej wspaniale. <3 Ehh, ale nie mogę zdradzać Colina. ;/ Cóż, i tak go kocham! xD Nic dodać, nic ująć. Prześliczny :P 100/10 |
Niesamowity, taki straszny. >D Fotki mają świetny klimat, jak z horroru, a ja takie lubię. :D
10/10 |
nawet się nie spodziewałam, że ktoś jeszcze mógłby skomentować Rabdosa :D
no to niespodziewanke mi zrobiliście :3 Aoi fryzurę sprawdzę i podeślę linka na PW :) nos mnie samej nie pasuje, no a oprawa oczu została taka, a nie inna bo trochę przysłaniała mi te czerwone "cienie" wokół nich :D może kiedyś spróbuję zrobić mu małą operację, to pokażę rezultat :) Fallen czy ja wiem czy on taki prześliczny :D no ale niech będzie :P Katerina (pasuje Ci ten nick :P) w najbliższym czasie postaram się jeszcze wstawić "coś" mhrocznego :3 dziękuję za komentarze! :) a teraz kolejna simka! ^^ Cytat:
|
Ale superowka! :D
Sam mam u SB ten fryz, i myślałem że to bez nadzieja, ale u CB wygląda superokokokokokowo :D Pieprzyk nadaje charakteru B) A szminka jest super, sam ją mam :O Czy ona na 1 focie ma batona? :D 1o/1o ;) |
Cytat:
Simka jak zwykle zachwycająca, no ale co innego może być w temacie jednej z mistrzyń :P Nos jest po prostu idealny, a od oczu nie można oderwać wzroku, hipnotyzują. <333 Bardzo podoba mi się fryzura, poproszę jakiś namiar. :D To ubranie i w ogóle cała stylizacja sprawia, że taka kocica z niej jest. Prezentacja "na ostro" jest świetna. Trochę przerażający ten wehikuł, jak ona się tym przemieszcza? :P Piękna jest, cała. Nie ma się czego przyczepić. 100/10 |
Malin do mistrzyni mi bardzo daleko, ale dziękuję za pochwałę :3
a co do motoru, to tylko atrapa :P fryzura jest z peggy, płatna bodajże, ale zgłoś się do mnie, to postaram się coś na to zaradzić :> Kenny to jest broń :D dzięki za komenty! :3 |
Wszystkie simy ładne ale Rabdos ;P ♥
Normalnie zakochałam się w nim ihihi jest cudowny.. Aissa też jest śliczna to jej spojrzenie na ostatnim poraża :PP Wrzuć jeszcze więcej takich mhrocznych simów... |
Cud miód malina <3 Na pierwszych trzech zdjęciach jest idealna :D Te włosy, brwi, usta, wszystko. Na ostatnim zdjęciu wydaje się, że mogłaby mieć nieco bardziej uwydatnioną dolną szczękę, ale co ja tak się czepiać będę :D Jest boska <3
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:38. |