TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60801)

Ejak 27.08.2011 16:39

Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?

Tak, ale akcesoria, nigdy nie dawały takich urozmaiceń.

Spectrum 27.08.2011 16:51

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1439816)
Tak, ale akcesoria, nigdy nie dawały takich urozmaiceń.

Ale by mogły nie pogniewał bym się gdyby za 40zł dodali jakieś zwierzaki nowe do gry :P

Master of Disaster 03.09.2011 19:48

Jakby dali jakiś ekskluziw dodający m.in. wielbłądy na Al Simharze i pandy w Shang Simla (nie wiem jeszcze, co wymyślić dla Champs Les Sims - dziki? xD), to chętnie bym go kupiła... coś takiego mogliby dać w Edycji Kolekcjonerskiej - wtedy rzeczywiście byłby sens to kupić.
A tak do tematu, to poza tym, iż już sobie planuję kowboja z koniem i gotkę z czarnym kotem, to któremuś ze swych Simów trójkowych dałabym też maltańczyka...

anie_1981 14.09.2011 17:59

Ja ciągle bym chciała kompletną listę ras psów\kotów\koni i gatunków małych zwierząt, ale coś czuję, że już raczej czegoś takiego się nie dowiem, dopóki nie zagram w dodatek. O tym jakie bym chciała rasy\gatunki zwierząt, pisałam wielokrotnie.

Amusiaa 14.09.2011 19:46

Chciałabym dzikie ptaki: kaczki, gołębie, ale skoro ich nie ma, to chcę kota rasy Angora:P

Levkoni 14.09.2011 21:52

Cytat:

Napisał Einarr (Post 1439742)
Mogli by wydać akcesoria do trójki w których dodali by różne nowe gryzonie, i jakieś nowe bonusowe rasy psów :)

Oby nie! Ja nie kupuję akcesoriów, nie wnoszą nic do gry ponad meble i tak mi dobrze :D Szkoda mi pieniędzy, żeby dać połowę ceny normalnego dużego dodatku za zestaw mebli :|

anie_1981 15.09.2011 09:54

Ja lubię nawet akcesoria. Korzystam z rzeczy w nich zamieszczonych, ale wolałabym, żeby od razu dali dużą liczbę zwierząt i ich ras, niż bawili się w akcesoria.

P.S:
Oczywiście chciałabym już mieć grę w swoich łapkach!

distractme 15.09.2011 10:59

Witam, jestem tu nowa :) co do pytania to najbardziej chciałabym konie, najlepiej rasy Shire i Pełnej krwi Araby, psy- Golden rettriver i maltanczyk lub chichuachua dla dzieci, Rotteweiler i Doberman do pilnowania parceli przed wlamywaczami, kota Angora Turecka i Norweski leśny, Jaszczurke najlepiej Legwana zielonego i jakby byly to kazda z mozliwych papug :D a no i bede szukala tez jednorozców chce miec chociaz 3 :) a wlasnie, czytalam gdzies ze mozna go bedzie znalesc na drugim koncu tęczy, co wy o tym myslicie? No i najwazniejsze pytanie, czy da sie stworzyc zwierzaki bez tworzenia nowej rodziny by wprowadzic je do obecnej rodziny ktorą gram? Jesli tak to jak?

Saphira 17.09.2011 14:51

a ja bym bardzo chciała wszystkie, jakie będą, no może dla każdej rodziny o innego...

distractme 18.09.2011 18:49

Mari777 ja tez bym chciala najlepiej wszystkie jakie beda mozliwe ale np jelenia raczej nie bedzie mozna miec i sokola a psow, kotow, koni, gadow ptakow gryzoni itp tez nie mozna za wiele miec bo gdzies czytalam ze bedzie jakis limit ich na 1 parceli wiec jak maja byc wszystkie to dla kazdej rodzinki po troche :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:28.