![]() |
Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry
A ja Zwierzaków jeszcze nie kupiłem, bo ceny teraz są duże. Kilka dni temu patrzyłem na ceneo i skąpcu porównanie cen różnych sklepów to były od 76 zł w górę. Dziś patrzę i już są od 78 (chyba tylko dwie oferty) a reszta ponad 80, plus duże koszty wysyłki :D Poczekam sobie i po świętach kupię, bo na pewno ceny pójdą w dół. Pokolenia kupiłem za bodajże 69 zł, nie pamiętam dokładnie ale poniżej 70 złotych zapłaciłem w promocji, liczę że po świętach też będą dobre okazje :)
|
Na Allegro czasem można wyhaczyć takie perełki... i praktycznie za bezcen. U jednej z allegrowiczek kupiłam Karierę i WP za 65zł. Co prawda, były używane 2-3 razy, ale co z tego, skoro płyty nie posiadały ani jednej rysy? :D
|
Cytat:
To nowy dodatek to, że ktoś chciał sprawdzić co w nim dochodzi nie znaczy, że nic innego nie robi tylko biega za jeleniem :P |
Ja za to ciągle bawię się konikami! :D Koniki są super! :D Szkoda tylko, że ostatnia łatka popsuła galopowanie koni...
|
Cytat:
A tak na marginesie czy ja coś mówiłąm na ten temat? Nie... |
W zasadzie to napisałaś, że Twoi simowie mają ciekawsze rzeczy do roboty. ;D
W sumie to żałuję, że kupiłam zwierzaki, zamówiłam je u tego samego sprzedawcy na allegro co anie_1981. :P Gdybym kupiła później byłyby tańsze, pokolenia kupiłam dopiero w czerwcu. :P Szczerze mowiąc to na początku strasznie cieszyłam się z koni, a teraz jakoś mi się znudziły... |
Mi tam się koniki nigdy nie znudzą, ani drobne zwierzątka. Szkoda, że olali temat rybek i owadów. Mogli przecież dać więcej gatunków, dodatek był do tego idealny. A propos owadów, to ja w realu zaczęłam hodować modliszki... Ta mała z mojego awka to właśnie jedna z nich.
|
Cytat:
A modliszka śliczna :) U mnie w mieście niestety nie widziałam. Dzisiaj byłam w zoologicznym kupić swoim psiakom jakieś gryzaki i tylko same pająki, patyczaki, kraby, gekony i inne jaszczurowate... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Co do modliszek, to może kiedyś się zdecyduję, bo mają w sobie coś interesującego... Na razie jednak poluję na legwana zielonego. Cudowny jest, ale muszę rodzinkę przekabacić... :D Gdybym miała większe mieszkanie, pewnie przerobiłabym je na zoo. Może to i dobrze, że mieszkam w bloku... :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:41. |