TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61702)

Levkoni 19.12.2011 21:03

Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry

A ja Zwierzaków jeszcze nie kupiłem, bo ceny teraz są duże. Kilka dni temu patrzyłem na ceneo i skąpcu porównanie cen różnych sklepów to były od 76 zł w górę. Dziś patrzę i już są od 78 (chyba tylko dwie oferty) a reszta ponad 80, plus duże koszty wysyłki :D Poczekam sobie i po świętach kupię, bo na pewno ceny pójdą w dół. Pokolenia kupiłem za bodajże 69 zł, nie pamiętam dokładnie ale poniżej 70 złotych zapłaciłem w promocji, liczę że po świętach też będą dobre okazje :)

ultraviolence 19.12.2011 21:54

Na Allegro czasem można wyhaczyć takie perełki... i praktycznie za bezcen. U jednej z allegrowiczek kupiłam Karierę i WP za 65zł. Co prawda, były używane 2-3 razy, ale co z tego, skoro płyty nie posiadały ani jednej rysy? :D

Séverine 20.12.2011 09:33

Cytat:

Napisał SunnySimmy (Post 1482130)
Ja akurat nie zwracam uwagi na jelonki. Zwykle moi Simowie mają ważniejsze sprawy, niż ganiać za jeleniem po całym mieście.

Oh jej, jak ja i moi Simowie mogliśmy być tak głupi żeby sprawdzać co nowego jest w grze, przecież o wiele ciekawsze może być czytanie książki :redface:

To nowy dodatek to, że ktoś chciał sprawdzić co w nim dochodzi nie znaczy, że nic innego nie robi tylko biega za jeleniem :P

anie_1981 20.12.2011 11:32

Ja za to ciągle bawię się konikami! :D Koniki są super! :D Szkoda tylko, że ostatnia łatka popsuła galopowanie koni...

Arisane 20.12.2011 11:44

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1482304)
To nowy dodatek to, że ktoś chciał sprawdzić co w nim dochodzi nie znaczy, że nic innego nie robi tylko biega za jeleniem :P

Powtarzasz się...

A tak na marginesie czy ja coś mówiłąm na ten temat? Nie...

Rosemarie 20.12.2011 14:35

W zasadzie to napisałaś, że Twoi simowie mają ciekawsze rzeczy do roboty. ;D
W sumie to żałuję, że kupiłam zwierzaki, zamówiłam je u tego samego sprzedawcy na allegro co anie_1981. :P Gdybym kupiła później byłyby tańsze, pokolenia kupiłam dopiero w czerwcu. :P
Szczerze mowiąc to na początku strasznie cieszyłam się z koni, a teraz jakoś mi się znudziły...

anie_1981 20.12.2011 15:27

Mi tam się koniki nigdy nie znudzą, ani drobne zwierzątka. Szkoda, że olali temat rybek i owadów. Mogli przecież dać więcej gatunków, dodatek był do tego idealny. A propos owadów, to ja w realu zaczęłam hodować modliszki... Ta mała z mojego awka to właśnie jedna z nich.

ultraviolence 20.12.2011 15:32

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1482402)
Mi tam się koniki nigdy nie znudzą, ani drobne zwierzątka. Szkoda, że olali temat rybek i owadów. Mogli przecież dać więcej gatunków, dodatek był do tego idealny. A propos owadów, to ja w realu zaczęłam hodować modliszki... Ta mała z mojego awka to właśnie jedna z nich.

Konie i mniejsze zwierzaki są świetne, ale mam problem z ich schwytaniem. Ostatnio natknęłam się na cmentarzu na tę nakrapianą sowę (nie pamiętam dokładnej nazwy) i po kliknięciu na ptaka, pojawia się tylko opcja "oglądaj". Jak je złapać?

A modliszka śliczna :) U mnie w mieście niestety nie widziałam. Dzisiaj byłam w zoologicznym kupić swoim psiakom jakieś gryzaki i tylko same pająki, patyczaki, kraby, gekony i inne jaszczurowate...

anie_1981 20.12.2011 15:36

Cytat:

Napisał Helena (Post 1482405)
Ostatnio natknęłam się na cmentarzu na tę nakrapianą sowę (nie pamiętam dokładnej nazwy) i po kliknięciu na ptaka, pojawia się tylko opcja "oglądaj". Jak je złapać?

Musisz nauczyć Sima ukrytej umiejętności, "WildLifeFriend". Możesz to zrobić jakimś modem, lub kazać Simowi łapać wszystko co popadnie.

Cytat:

Napisał Helena (Post 1482405)
A modliszka śliczna :) U mnie w mieście niestety nie widziałam. Dzisiaj byłam w zoologicznym kupić swoim psiakom jakieś gryzaki i tylko same pająki, patyczaki, kraby, gekony i inne jaszczurowate...

Modliszki są bardzo łatwe w hodowli i są nawet słodkie ;) Ale mniejsze owady chyba by się ze mną nie zgodziły... :P

ultraviolence 20.12.2011 15:45

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1482408)
Musisz nauczyć Sima ukrytej umiejętności, "WildLifeFriend". Możesz to zrobić jakimś modem, lub kazać Simowi łapać wszystko co popadnie.

Modliszki są bardzo łatwe w hodowli i są nawet słodkie ;) Ale mniejsze owady chyba by się ze mną nie zgodziły... :P

Czyli jak będę łapała motyle i żuki, to później przyjdzie czas na coś większego? :D Modem raczej tego nie załatwię, bo obecny Master Controller jest dosyć mocno skrojony i brak mu większości opcji, które dostępne były w poprzednich wersjach. Wiem, że Twallan to podzielił, ale nie chce mi się w to bawić.

Co do modliszek, to może kiedyś się zdecyduję, bo mają w sobie coś interesującego... Na razie jednak poluję na legwana zielonego. Cudowny jest, ale muszę rodzinkę przekabacić... :D Gdybym miała większe mieszkanie, pewnie przerobiłabym je na zoo. Może to i dobrze, że mieszkam w bloku... :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:41.