![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Jak chcesz, żeby był rasowy TO NIC NIE ZMIENIAJ
to pewnie przez zmiany kształtu głowy, itp. |
Cytat:
twój sim musi te konie wyszkolić :) |
Bluszczyk, no właśnie nic nie zmieniam. Dodaję jedynie cechy i to wszystko :/
|
Słuchajcie ja mam problem. Mam 2 dorosłe psy, przyjaźń na maksa, a jak je ucze w domu czy na zewnątrz polowania, to nie rośnie im skill w ogóle... cały czas pusty pasek :( może tego polowania trzeba uczyć w jakiś specyficzny sposób? ktoś pomoże?
|
Cytat:
|
Dokładnie Ariall.
Może znajdzie się ktoś kto miał ten sam problem i wie jak sobie z tym poradzić?? |
Witajcie :) A ja mam pytanie odnośnie lonżowania źrebaka..
Kiedyś pojawiło się na forum to zdjęcie http://www.simowie.info/images/games...creens/166.jpg ktoś wie jak to zrobić? ;) ps. trochę za duży obrazek, ale nie wiem jak to zmienić ;( |
Cytat:
W moim przypadku były to błędne pliki. Jeśli takowe posiadasz zalecam wyczyszczenie folderu Mods ( jeśli nie chcesz ich tracić wrzuć je do nowego folderu, najlepiej stworzonego na pulpicie ) a następnie odpal grę. Jeśli błąd będzie nadal się pojawiał spróbuj tego samego z simspackami ( również możesz przerzucić je na tenże czas do innego folderu ). A jak nic nie pomoże to spróbuj reinstalacji. To powinno rozwiązać Twój problem. ~ Przepraszam.. nie zauważyłam, że w innym temacie napisałaś, że problem został rozwiązany. Aabee, to chyba nie jest lonża tylko prowadzenie konia. Ale jeśli się mylę dołączam się do pytania. ^^ |
Ja już znalazłam rozwiązanie kochana trzeba zainstalować mod overwatch i śmiga :)
|
aabee - klikasz na konia i wybierasz opcję "prowadź".
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:50. |