![]() |
Odp: Stories by Kicaj
JEJEJEJEJEJEJJEEJEJJEJEJE,nowy odcinek ! <333333
No,jesteś kochana Kicajku,zasługujesz na buziaka. :3 XD Ciekawe,co będzie ze związkiem Sutton i Tony'ego. ;> I kiedy Lemon dorośnie ? *-* Czekam na następną część,i zapraszam do mnie ! :] *robi edit* Masz jeszcze no goferka :3 http://www.lowbird.com/data/images/2...ccf8o1-500.gif |
Ja też pamiętam jak Sutton brudziła pampersy! Jak te simowe dzieci rosną... :D Odcinek świetny, a co do kotki, to jest to wredny futrzak i od samego początku tak twierdziłam! :P
|
Dzięki za komentarze. Ogólnie słabo się czuję jeśli chodzi o romans i happy endy. Wolę gnębić simy. Zobaczycie zresztą piętnastego:P jak bardzo uprzykrzę wszystkim życie:D
Lemon nie mogła pojawić się jako starsza. W historii ma dwa miesiące:D W następnym odcinku będzie przeskok czasowy, to już będzie większa:) No jeszcze w kwietniu Sutton była berbeciem, a teraz amory! Mamo, jak ja tu długo siedzę:D Wrócę do niej w trzecim sezonie:) A rodzice Alby będą się przewijać w następnym sezonie. Nawet często. Gala zamknięta, odcinek puszczony... do piętnastego zatem!:D |
OMG! Ale się zakochali przez dwa dni xD. Zkochałam się w twoich simach, a Alba w tej fryzurze wygląda jak moja ciocia. xD Czekam do piętnastej.
|
ja też czekam, oczywiście odcinek cudowny żono, zgadzam się z poprzednikami nie bede sie powtarzać, cudownie<3
|
Nie lubię tego Tonyego, ale ładnie razem wyglądają.. Pozy są nieziemskie :D
Śliczna tapeta z chmurkami |
Zgadzam się z poprzednikami. Nie będę duzo pisać od siebie, bo brakuje mi słów. Odcinek świetny i w końcu dodałaś!!
Czekam na nastepny. |
A kiedy będzie ten piętnasty? :D Bo ja już chcę następny odcinek. I nie obrażę się jak będzie 14-stego, 13-stego, czy 12-stego :P No dobra, ostatecznie może być też 11-stego... ;)
|
Wybacz Kicajku, ze nie skomentowałam :O:O:O
Odcinek wyszedł ci świetnie!(jak zwykle, ku*wa -.-) Sutton&Tony<3 :D hahah. A tak w ogóle to zgodze sie z anie....my się wcale nie obrazimy :D:) |
Cytat:
Śliczności, Tony i Sutton, ahh <3 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:01. |