![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Że tak powiem, kurde maxis czasami nie pracuje nad tym dodatkiem. ? :|
Czytałem gdzieś o tym. ! A i co do łódek, na końcu zwiastunu było "pogrywaj z (...) tratwami" , a w tym zdaniu, co wymienili Absolem i Anie, jest coś o tratwach, czyli łódki będą... a raczej fajnie by było, gdyby były. : ) |
Po EA należy się spodziewać fajnych pomysłów, ale niedopracowanych ;p To ich domena jeśli chodzi o simsy :| Dobrze, że są modderzy, choć nie wszystko naprawią to wiele do gry wnoszą, jak np. mój kochany Nraas SP :)
|
Cytat:
|
Ultraviolence - mnie też to ucieszyło :) Fajnie jest zobaczyc coś z poprzednich części w ts3 :P
|
Z jednej strony bardzo dobrze, że wracają do korzeni, z drugiej strony dobrze, że próbują ulepszać dzieło Maxisa. Co z tego wyjdzie zobaczymy, jak dotąd pomysły mają świetne, tylko z wykonaniem bywa różnie. Jednak powrót znanych obiektów, nie powiem... cieszy, weźmy tor wrotkarski, czy ten do deskorolki\snowboardu. Gdyby jeszcze sięgnęli głębiej do korzeni i dodali obiekty z jedynki... Mam na myśli wielkie akwarium do nurkowania, komorę do "latania nad silnikiem odrzutowym", nie pamiętam jak się to nazywa. Parę jeszcze obiektów tam było...
|
Mnie tylko martwi co z moimi WP. ;C Chciałbym żeby była np. taka aktualizacja która dodaje hotele i nowe parcele do wakacyjnych światów. Byłoby ciekawie. :D
|
Na zwiastunie były pokazane fajerwerki. Dochodziły one przecież w dodatku "Wymarzone podróże".
|
Czemu najpierw nie wyjdzie seasons? Nie wiem czy wytrzymam :(
A jak będą duże bugi..?:( http://1.bp.blogspot.com/-2fUG48kjQo...umblr+(13).gif |
Ojjj jakby dodali możliwość budowania hoteli byłbym w niebo wzięty :)
|
maciu, sim będzie mógł teraz sam wykonać fajerwerki, czy coś takiego. To jest jedna z opcji festiwalów. : )
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:31. |