![]() |
Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - pytania i odpowiedzi
Nie jestem pewna, czy w dobrym dziale zadaję pytanie, ale...
Mam PZ. Trochę już grałam i moja rodzina przeprowadziła się do nowego domu. Pierwsza pełnia w nowym domu, jaka miała nadejść, przeszła bez echa. W ogóle się nie odbyła, od razu przeskoczyło do fazy po pełni. To w zasadzie nie jest problem, bo zaraz na początku gry miałam to samo i następne pełnie już były ok, więc myślę, że teraz też będzie. Natomiast moje simy straciły możliwość bara-bara. Flirtują, mają status "simka myśli, że jesteś wyjątkowo atrakcyjny"(czy coś w ten deseń), a mimo to opcja bara-bara nie pojawia się. Kiedy kliknę np na prysznic opcja b-b jest niedostępna i pisze, że na parceli musi być romantycznie zainteresowana osoba, ale przecież oni oboje są i chcą. Czy to może być wina jakiegoś buga? Kościldy kręcącej się po domu? Nowego domu? |
Zaraz na Kocildę :P To, że nie żyje, jeszcze nie znaczy, że ma powodować błędy ;) Spróbuj na chwilę zmienić aktywną rodzinę, lub ich wyprowadzić z domu i wprowadzić z powrotem, ale w edycji miasta.
|
Oj, no bo może oni się jej wstydzą, czy coś? ;)
EDIT: Niestety, przeprowadzka wcale nie pomogła... :( |
Mam pytanko? jak się instaluje zawartość dodatkową Plants vs zombies? wiem że dziwne pytanie :P ale próbowałam i nie umiem xd
|
Wpisujesz w wyszukiwarkę link podany na ulotce, otworzy się strona gdzie podajesz kod i pobierasz. Nie trzeba być zalogowanym.
|
Dzięki Bindi :)
|
Mam problem następujący: nie mogę kupować niektórych rzeczy. Na przykład gdy klikam na księgarnię, to lista z książkami jest pusta, jakby nic nie było. To samo praktycznie jest w sklepie z eliksirami i składnikami. Jedyna różnica jest taka, że po kliknięciu opcji "Kup" nie dzieje się absolutnie nic, żadnego okna kupowania. Jakiś bug?
|
To może być odrobinę naiwne, ale sprawdź, czy nie masz przypadkiem klikniętej opcji "sprzedaj" zamiast "kup" u góry okna kupowania w księgarni ;)
Ja natomiast chciałabym wiedzieć co to jest: http://i217.photobucket.com/albums/c...psd12a27ef.png Mój sim wampir w swoich znajomościach miał coś takiego, ale tylko przez kilka godzin. EDIT: @down: dzięki :D |
To znaczy, że Twój sim po 'polowaniu' uznał tą simkę za.. posiadaczkę najbardziej atrakcyjnej plazmy? Coś w ten deseń. :) Po prostu chciałby z niej pić, ale nie wiem, czy dzięki temu dostanie więcej punktów do szczęścia, czy coś.. :)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:10. |