![]() |
Re: The Sims 4 - komentarze do newsów
Wątpie żeby tramwaj był atrapą, bo wtedy po co by dawali szyny przed domem, który był zbudowany w tym długim pokazie? Logicznie rzecz ujmując. A o tej pogodzie to jest mowa w tym krótszym czy dłuższym?
|
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Co do samochodów - były w podstawie trójki, więc raczej w kolejnej części też być powinny. Przynajmniej mam taką nadzieję...
Alexandra, ale to chyba właśnie jest CAS, jedyne czego nie pokazali to jak będzie wyglądało menu, ale to chyba mało ważne :D No chyba, że zostaną dodane jakieś nowe opcje (co z tym wzrostem w końcu? :(), ale wątpię, bo by się pochwalili xD |
W ts2 była animacja wsiadania do samochodu, w ts3 każdy wie jak to wyglądało. U EA nigdy nie ma 100% pewności :P
|
To było tak: simowie w TS3 byli tak zaawansowani, że potrafili się teleportować. Niestety, początkowo tylko na małe odległości. Przy odpowiednim poziomie szczęścia można było zakupić platformę teleportacyjną, a w ostatnim dodatku udało się znaleźć sposób na przemieszczanie w czasie. Tak to sobie tłumaczę :P
Ale tak naprawdę to było beznadziejne, tak samo jak przenikanie przez samochody (ludzie, wypadki chcę! :(() |
Odp: Re: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Na tym screenie widać kałuże :O Ciekawe, czy to "dekoracja" otoczenia, czy faktycznie możemy spodziewać się deszczu... |
Re: The Sims 4 - komentarze do newsów
Wygląda bardziej jak cień, ale nie wiem. Byłoby świetnie jakby była pogoda.
|
Cień nie odbija jak lustro ;)
|
a mi się zdaje, że to woda z kanalizacji, obok jest to takie coś czego nazwy nie pamietam :|
|
To raczej służy do tego żeby woda tam spływała a nie wypływała :D
|
aaa... No tak xD wiedziałam, że cos pomerdam :< idę schować się w kat i pokutować za swoją głupotę
u mnie takiego czegoś nie ma, pamiętam tylko, ze takie były w tomie i jerrym, i że były zwiazane z wodą xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:03. |