TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Aperlaxive 31.07.2013 20:43

Odp: Forumowa Mafia

Zdziwiłam się, ale też czułam o wiele bezpieczniej. W razie, gdyby był niebezpieczny zawsze mogę go obezwładnić szczotką bądź szufelką.
- Okej, chodźmy. - posłałam do niego ciepły uśmiech.

Droga do mojego domu była mało oświetlona. Świeciło się tylko kilka latarni. Na ulicy spotkaliśmy tylko dwóch żuli. To zaskakujące, że nawet tu ludzie mogą się aż tak upić.
Kiedy weszliśmy do domu, nakazałam Lubiemu włączyć film a sama posłałam emaila do Fallen:

"Witaj moja droga! Czy to prawda, że prowadzisz tutaj swoje badania? Jeżeli tak to spotkajmy się jutro koło wieży telewizyjnej. Miło byłoby Ciebie znowu zobaczyć"

Alcioo :33 31.07.2013 20:44

Chrupek byl sprytny , ale nie tyle co Ja.
zadzownilem do krolowrj.
wyslala mi na urzadzenie wirusa, ktory zlamal zbezpieczenie, i otworzyl drzwi.
wszedlem, Chrupek spal jak susel. zawinalem go w posciel, i przenioslem do mojego domu.

Kędziorek 31.07.2013 20:44

Nic, zupełnie nic nie znalazłam. Rozejrzałam się jeszcze zrezygnowana, jakby z nadzieją, że jakiś potwór na mnie wyskoczy, a ja go raz- dwa zastrzelę i pójdę w końcu spać. Niestety, jedyne, co zauważyłam niepokojącego to jakieś dziwne pułapki przed wejściem do jednego z mieszkań. Postanowiłam, że nie będę jednak ich testować na swojej skórze. Ruszyłam w stronę stołówki i tam zamówiłam sobie mocną kawę. Coś czuję, że czeka mnie całonocna warta... co chwilę później potwierdził mój przełożony. Westchnęłam. Czasem mi się zdaje, że ten facet umie czytać w myślach na odległość.

rudzielec 31.07.2013 20:45

- Jestem... - pomyślałam przez chwilę. - Jestem Ruda - Zaczęłam nerwowo rozglądać się dookoła. Byłam pewna, że coś słyszałam...

Shiver 31.07.2013 20:45

Ocknąłem się gwałtownie. Obudził mnie jakiś krzyk. Chwilę zajęło mi uzmysłowienie sobie, że siedzę w fotelu, z gazetą na kolanach. No cóż, musiałem odlecieć na moment...
Wstałem i podszedłem do okna, z nadzieją że znajdę źródło hałasu. Nie zauważyem nic szczególnego, ale przysięgłem sobie, że nie będę nigdzie sam chodził po nocy.

cheeba 31.07.2013 20:47

porzuciłam lekturę i wyszłam na zewnątrz. gdy tylko zamknęłam za sobą drzwi zobaczylam idącą dziewczynę. ciekawe kim jest i czym się zajmuje? tyle tu ludzi, a ja nic o nikim nie wiem. źle się tu czuję, mogłam zostać na Ziemi.

Mroczny Pan Skromności 31.07.2013 20:48

Obudziłem się, gdyż musiałem pójść za potrzebą. Zauważyłem, że pod drzwiami leżał pijany Maqryll. Wyniosłem go na bezpieczną odległość, po czym wróciłem i zabezpieczyłem dom. Wróciłem do łóżka.

Laselight 31.07.2013 20:49

ta okolica jest naprawdę tajemnicza. wchodzę do stołówki i jem zupę pomidorową.

Everlasting 31.07.2013 20:49

-Co? Och, tak...
Po chwili dotarł do mnie sens tych słów. Ruda cały czas wpatrywała się w moją twarz, w końcu odwzajemniłem spojrzenie. Widziałem zdziwienie na jej twarzy związane na pewno z moim kolorem oczu...
-A ja Dean, Dean Everlasting. Piszę do miejscowej gazety, ale kto w tych czasach czyta gazety- roześmiałem się nerwowo.

Cytryśnia 31.07.2013 20:50

Byłam już w łóżku. Leżałam. Znowu nie mogłam zasnąć, choć zwykle przychodzi mi to bardzo łatwo. Wszystko co było poza oknem nie obchodziło mnie. Bynajmniej nie chciałam zeby mnie obchodziło. Nagle zadałam sobie pytanie

co ja tu do cholery robię?!

czułam jakby to mnie przerosło. Pocieszałam się słowami

jutro będzie lepiej. Może poznasz kogoś fajnego. Spotkasz się z Qwert'em

Skoro już tu jesteś to bądź.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:59.