|  | 
| 
 Odp: Pytania i odpowiedzi Jeśli na jednym zapisie gry zacznę grać drugą rodziną, to po powrocie do pierwszej będzie ona w stanie jakim ją zostawiłam (ta sama godzina, kolejka czynności, potrzeby itd.)? | 
| 
 Odp: Pytania i odpowiedzi Cytat: 
 | 
| 
 Odp: Pytania i odpowiedzi Jakie gry? Pytałam o jednego save'a :P Chodzi mi o grę dwoma rodzinami w jednym świecie. | 
| 
 Odp: Pytania i odpowiedzi Jak to jest z tymi umiejętnościami u dzieci ? Po przejściu w nastolatka wszystkie się resetują tak ? Czy jeżeli mam wymaksowaną daną umiejętność np kreatywność albo inne to dają jakieś bonusy w etapie nastolatka ? | 
| 
 i odświeżam moje pytanie, gdzie zrobic tatuaz? :rolleyes: i czy da sie cos zrobić żeby ubrania pokazywały sie normalnie jak w ts3? | 
| 
 Odp: Pytania i odpowiedzi Hej mam takie pytanie a nie zauważyłam żeby ktoś już o to pytał :P a więc ktoś wie gdzie dokładnie znaleźć rośliny takie jak smoczy owoc i bodajże Bird of Paradise?:| | 
| 
 CO to jest siemka od 2 dni jak chcę wbić z laską na parcele i tam zamieszkać to jest wszystko ok, tylko przychodzi co do czego to nie mogę gry zapisać a pisze mi błąd zapisywania gry. kod błędu: 0. Ktoś coś ogarnia ? | 
| 
 Odp: CO to jest Cytat: 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:21. |