![]() |
Odp: Forumowa Mafia VI
O mamo,jak miasto nie zabiło Malfuriona,to mafia się wzięła i dokonała na niego zamachu *-*
Nie wiem co mam o tym myśleć.Gubię się w tym obrocie wydarzeń :( Jak na coś wpadnę to napiszę. |
Byłam prawie pewna, że Malfurion nie jest w mafii, 3 razy pod rząd to jednak by musiał mieć pecha.
A co do tego czemu nie głosowałam: jak pisałam, byłam dzisiaj cały dzień w drodze, mój ostatni post tutaj był chwile przed tym jak wsiadłam do autokaru, miałam wtedy mniej niż 20% baterii, ale nie przejmowałam się tym, bo w autokarze są kontakty... niestety dzisiaj nie działały (swoją drogą pierwszy raz mi się to zdarzyło a bardzo często jeżdżę polskim busem XD). Przed chwilą wróciłam do domu. Nie rozumiem sytuacji z Meryam, ale chyba nam to wyszło na dobre z tego co rozumiem. Bjork w dalszym ciągu nie wydaje mi się podejrzana, już prędzej SPC tym jak się do niej przyczepił (ale w którejś edycji też się tak do Bjork ktoś przyczepił a w efekcie obie osoby były niewinne). Jutro koło południa przejrzę jeszcze raz ten temat, a tymczasem żegnam się z wami i idę lulu. |
Meryam została uratowana przez Cattaniego. Nie widzę innej możliwości.
|
cześć! przepraszam, ale cały dzień miałam zajęcia i dowalili mi dużo zadań (=byłam w pracy i zapomniałam o głosowaniu), szczególnie z mugoloznastwa... jakie życie mugolaków jest nudne, fuj. jak mogą żyć bez magii?
nadrobiłam wszystkie posty i jedna rzecz jest dla mnie bardzo podejrzana. mianowicie: dlaczego ddo tak bardzo broniła bjork gdy rzucano w nią oskarżenimi? to mnie męczy... |
Cytat:
Tylko teraz po tym poście ich przyjaźń myślę zostanie rozwiazana:) |
a Bjork się mało udziela:D
|
No to może być jakiś trop.
Chociaż Malfurion nalegał na zlikwidowanie Bjorci i zabili Dona. Mafia pewnie znów nas próbuje zmylić "BJORK JEST W MAFII BO MALFURION O NIEJ WSPOMNIAŁ", więc kierowałbym się jutro tropem - SPC. |
Hej, a Bjork ma przecież zawsze swój koronny argument który brzmi: "Ja nie mam szczęścia i nigdy nie byłam w mafi"
tym razem o tym nie wspomniała. Do tego zabicie Dona. I ddo. Przypadeg? :piesel: |
A co jeśli mafia specjalnie napuściła nas na Bjork.
Ddo, tak zażarcie broniła Bjork z jednym argumentem "ona tak zawsze", nie chciała niczego słuchać. Bjork zawsze mówiła o swoim braku szczęścia do mafii, teraz nie. Nie wiem jak wam, ale mi się wydaje, że Bjork jest szantażystką. |
SPC już drugi raz podsumowujesz wszystko to, co ktoś inny napisał. Imo to trochę argumentowanie na siłę. Mafia?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:27. |