![]() |
Cytat:
|
A czy można chodzić do sąsiadów?
|
Wstrętny bachor
Mi się zdarzyła historyjka, jak w mojej ukochanej rodzince (była to młoda para) pojawił się pierwszy dzidziuś. Okropnie się ucieszyłam, duże się nim zajmowałam i w ogóle... Aż pewnego razu klikam na moją simkę, żeby wzięła dziecko, ale jak do niego podeszła, moja komenda się anulowała! Pomyślałam, że może ta simka mi się zacięła (to mi się czasem zdarzało, wystarczyło ją sprzedać) i kliknęłam, żeby zrobiła coś innego. Bez problemu! Kliknęłam tym razem na faceta, z nim to samo! Zrozumiałam - zacięło się dziecko. Sprzedałam i odsprzedałam, ale nadal nic z tego! Nie wiem co teraz robić - czekać aż zabiorą do opieki społecznej, czy próbować dalej? Co zrobiliyście na moim miejscu ;( ?
|
Cytat:
Ps. Anita, nie da się pojechać simem do sąsiadów, ale później grając sąsiadami możesz zaprosić sima. Mam nadzieję, że zrozumiałaś o co mi chodzi. :) |
Dziwne zadarzenie hmmm . Raz miałem tka zę miałem dwu osobową rodzine i oby dwum osobom przyszedł ten królik i te dwa króliki sie ciale biły między sobą cly cza s przez kilka dni sie biły jak skończyly to na nowo a towarzystwo sie nie poprawiło nikomu
|
Cytat:
|
A mi kiedys w The Sims 2 kiedy simka prosiła o chyba rozrywke i w gorze machala reka, to za kazdym ruchem reki znacznie powiekszal jej sie biust :P
|
A mnie...
.. przed chwila w the sims 2. gosciu gadal na komputerze i potem pojawil sie komunikat: bylo zdjecie noworodka i jego imie, a dokladniej:
(zdjecie) Scarlett loguje się. JA NIE ZMYŚLAM!!!!! |
Mi z noworotkiem bardzo często się tak działo. Inteligentne dzieci w SimCity są :D Jeszcze sikać nie umieją ale do kompa siadają :P
|
ja też miałam identyczną systuację z noworodkiem :P:D no cóż... zdarzają się geniusze od urodzenia (dosłownie) ;):P;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:26. |