TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Searle 23.08.2011 11:53

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1437978)
Ja sobie nie wyobrażam bez-płytowej wersji gry. Skoro kupuję grę, to chcę ją mieć w pudełeczku na półeczce, wersja elektroniczna mi się w ogóle nie podoba, miałabym wrażenie, że ściągnęłam grę nielegalnie, a nie że kupiłam.

Poza tym wersja elektroniczna zajmuje miejsce na dysku.
A jak komp się zepsuje to znów będzie zabawa by to ściągać.

Ale płytowa wersja też ma wady. Moja podstawa do The Sims 3 jest tak porysowana (dobry zwyczaj - nie pożyczaj), że nie mogłam z niej gry zainstalować i dlatego musiałam ściągnąć wersję elektroniczną.

Karel13 23.08.2011 12:04

Ja również nie ściągam z origin. W sumie nielegalnie też nie :P. Nawet dodatków typu włosy nie ściągam ,,nielegalnie". Tylko ze store.
Nigdy jeszcze nie pożyczyłem Simsów trójki i nie mam zamiaru, a już na pewno nie pożyczę nikomu zwierzaków.

nmin 23.08.2011 12:21

Mogę sobie mieć oryginalne płyty, ale i tak używam cracka (i niech mi niedoinformowane dwunastolatki nie próbują sugerować, że crack przy oryginalnej płycie to piractwo :P), bo nie lubię mieć płyty cały czas w napędzie, żeby się nie niszczyła, a wiecznie zapominam ją włożyć. A tak - instaluję, wrzucam cracka, a płyta leży bezpiecznie na półce.

Karel13 23.08.2011 12:30

A ja cały czas mam płytę w napędzie :). Ale zwierzaki chyba będę wyciągał. Po zmroku zniszczyła mi siostra, nie działało przy instalowaniu, ale wyczyściłem (koszulką) i jakimś cudem zaczęło działać :P.
Koniec offtopic.
Rozmawiajmy o zwierzakach... Ja dalej marzę o małpkach, chociaż wiem, że ich nie będzie.

Master of Disaster 23.08.2011 12:36

@Karel13, czytając Twój post mam dziwne wrażenie, że uważasz dodatki pochodzące spoza Sims 3 Store za "nielegalne" :|

A żeby nie było offtopu, to ja chyba zacznę od kupienia moim Simom konia. Chociaż... zastanawiam się, czy kupować od razu po premierze, czy trochę się wstrzymać i poczytać opinie (tak robiłam jeszcze za czasów dwójki).

miłośniczka zwierząt 23.08.2011 12:43

ja zawsze czekam na opinie innych i po pewnym czasie kupuje dodatki ;).

hellraiser 23.08.2011 12:48

Ja postaram sobie załatwić zaraz po premierze, jak najszybciej :P
Ale ogólnie jakbym miał kupić dodatki, to poczekałbym jakiś czas na opinie innych graczy. Lepiej trochę zaczekać, niż wydać pieniądze na bubel.

nmin 23.08.2011 12:55

Ja nie zamierzam czekać na opinie innych graczy. Chcę mieć w grze zwierzęta, choćby były nie wiem jak niedopracowane - a to, co widzę na screenach i gameplay'ach mi się podoba. Błędy na pewno mnie nie powstrzymają, zwłaszcza, że mam akurat dużo szczęścia i raczej nie mam bugów, jedynie w PZ miałam masę.

Beatrice 23.08.2011 12:56

Cytat:

Napisał nmin (Post 1437997)
Ja nie zamierzam czekać na opinie innych graczy. Chcę mieć w grze zwierzęta, choćby były nie wiem jak niedopracowane - a to, co widzę na screenach i gameplay'ach mi się podoba. Błędy na pewno mnie nie powstrzymają, zwłaszcza, że mam akurat dużo szczęścia i raczej nie mam bugów, jedynie w PZ miałam masę.

Zgadzam się w 100%. Zawsze najpierw patrzę na opinie o grze i się nimi sugeruję przy zamyśle zakupu. Ale nie tym razem :P choćby nie wiem co to i tak kupię ten dodatek, bo na Zwierzaki i Pory roku czekam od samego początku TH3.

Kamis 23.08.2011 13:04

Taa, ja sobie też zawsze mówię, że poczekam na opinię innych, a i tak idę dzień przed premierą i kupuję :P

Zwierzaki na pewno dodadzą bardzo dużo realizmu do gry.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:18.