![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
A jak komp się zepsuje to znów będzie zabawa by to ściągać. Ale płytowa wersja też ma wady. Moja podstawa do The Sims 3 jest tak porysowana (dobry zwyczaj - nie pożyczaj), że nie mogłam z niej gry zainstalować i dlatego musiałam ściągnąć wersję elektroniczną. |
Ja również nie ściągam z origin. W sumie nielegalnie też nie :P. Nawet dodatków typu włosy nie ściągam ,,nielegalnie". Tylko ze store.
Nigdy jeszcze nie pożyczyłem Simsów trójki i nie mam zamiaru, a już na pewno nie pożyczę nikomu zwierzaków. |
Mogę sobie mieć oryginalne płyty, ale i tak używam cracka (i niech mi niedoinformowane dwunastolatki nie próbują sugerować, że crack przy oryginalnej płycie to piractwo :P), bo nie lubię mieć płyty cały czas w napędzie, żeby się nie niszczyła, a wiecznie zapominam ją włożyć. A tak - instaluję, wrzucam cracka, a płyta leży bezpiecznie na półce.
|
A ja cały czas mam płytę w napędzie :). Ale zwierzaki chyba będę wyciągał. Po zmroku zniszczyła mi siostra, nie działało przy instalowaniu, ale wyczyściłem (koszulką) i jakimś cudem zaczęło działać :P.
Koniec offtopic. Rozmawiajmy o zwierzakach... Ja dalej marzę o małpkach, chociaż wiem, że ich nie będzie. |
@Karel13, czytając Twój post mam dziwne wrażenie, że uważasz dodatki pochodzące spoza Sims 3 Store za "nielegalne" :|
A żeby nie było offtopu, to ja chyba zacznę od kupienia moim Simom konia. Chociaż... zastanawiam się, czy kupować od razu po premierze, czy trochę się wstrzymać i poczytać opinie (tak robiłam jeszcze za czasów dwójki). |
ja zawsze czekam na opinie innych i po pewnym czasie kupuje dodatki ;).
|
Ja postaram sobie załatwić zaraz po premierze, jak najszybciej :P
Ale ogólnie jakbym miał kupić dodatki, to poczekałbym jakiś czas na opinie innych graczy. Lepiej trochę zaczekać, niż wydać pieniądze na bubel. |
Ja nie zamierzam czekać na opinie innych graczy. Chcę mieć w grze zwierzęta, choćby były nie wiem jak niedopracowane - a to, co widzę na screenach i gameplay'ach mi się podoba. Błędy na pewno mnie nie powstrzymają, zwłaszcza, że mam akurat dużo szczęścia i raczej nie mam bugów, jedynie w PZ miałam masę.
|
Cytat:
|
Taa, ja sobie też zawsze mówię, że poczekam na opinię innych, a i tak idę dzień przed premierą i kupuję :P
Zwierzaki na pewno dodadzą bardzo dużo realizmu do gry. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:18. |