TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

cher000 18.07.2014 12:17

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Nareszcie mam pełną kolekcję :D
Teraz czekam na demo :P

felipe312 18.07.2014 14:41

demka też jeszcze nie mam ale pełna kolekcje dwójki mam <3
musiałem pisać tam do pomocy, ciekawe co jakbym napisal zeby mi demo dali xD

Irbis 18.07.2014 14:50

Ja również dostałam pełną kolekcję dwójki :D W sumie to mam całą dwójkę, ale nie będę musiała już zużywać płyt.
Jeśli chodzi demo, to już dałam sobie spokój z wyczekiwaniem na nie. Nie łudzę się, że dostanę wcześniej niż będzie ogólnie udostępnione.

kavoweciastko 18.07.2014 17:13

W takich momentach czlowiek zaluje ze nie ma juz podstawki ts2. Chetnie bym pograla majac wszystkie dodatki.

Irbis 18.07.2014 17:16

kavoweciastko nie potrzebujesz podstawy TS2, żeby dostać całą kolekcję. Ja podałam kod z Własnego biznesu i dostałam pełną kolekcję :)
----------------------------------------
Cytat:

- W CAS oczywiście będzie więcej elementów niż możemy znaleźć w Demo.
- Do każdej kategorii ubrania można przygotować do pięciu różnych stylizacji.
- Czarne okulary, które możemy dać Simowi (takie, jakie ma np. Andre) będą też dostępne dla Simek.
- Typy przyjęć: wesele, domówka, przyjęcie urodzinowe, obiad.
- Przyjęcie urodzinowe i wesele można urządzić poza parcelą domową.
- Na obiad Simowie przyjdą w formalnych strojach.
- Za osiągnięcie aspiracji życiowej, Sim dostanie dodatkową cechę.
- W trakcie gry można zmienić aspirację Sima. Można też osiągnąć ich kilka wybierając nową po ukończeniu poprzedniej.
(Źródło: Dotsim)

Świetnie, że po spełnieniu aspiracji będziemy mogli wybrać simowi nową, a gdy rozmyślimy się co do wybranej aspiracji, będziemy mogli ją zmienić :) Tego mi brakowało w poprzednich simach.

kavoweciastko 18.07.2014 19:34

Irbis - ale ja nie mam już nic z ts2 niestety. Nie mam więc żadnego kodu ani nic.. :( Musiałabym kupić gdzieś, a nie zrobie tego niestety. Kasę zbieram póki co na TS4 oraz ETS2 oryginalnego. :p

Co do informacji o aspiracjach - wydaje się to ciekawe i fajne rozwiązanie. Nie mogę się doczekać gry. I ciągle czekam na demo. :x

Piwusia 18.07.2014 19:45

Irbis, to że będzie można zmienić aspirację wiele razy w trakcie życia Sima było wiadome od dawna. Ja chyba nie będę za bardzo korzystać z tej opcji, bo jak już wybieram Simowi daną aspirację to chcę żeby się na niej skupił totalnie, ale zobaczymy.

KarolinaJ 18.07.2014 19:53

Powiem Wam, że przez to demo postanowiłam kupić TS4. Podchodzę z rezerwą do nowej odsłony simsów, jednak ciekawość bierze górę ;) No i chciałabym pokierować losem stworzonych przeze mnie simów :)

Peterek_w 18.07.2014 20:00

Ja w sumie pre-order zamówiłem już dawno :P Po tym jednak, jak się ujawniły te wszystkie informacje to nie wiem czy warto... Zobaczymy, najwyżej nie kupię żadnego dodatku i zostanę przy 3 :rolleyes:

Jaką wersję zamierzacie kupić? Zwykła, premium czy kolekcjonerska (nie rozumiem po co, no ale jak ktoś lubi kolekcjonować wszystko co z simsami zwiazane to ok :P)?

Solarisu 18.07.2014 20:30

Ja zamówiłam wersję zwykłą

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:41.