![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Nareszcie mam pełną kolekcję :D
Teraz czekam na demo :P |
demka też jeszcze nie mam ale pełna kolekcje dwójki mam <3
musiałem pisać tam do pomocy, ciekawe co jakbym napisal zeby mi demo dali xD |
Ja również dostałam pełną kolekcję dwójki :D W sumie to mam całą dwójkę, ale nie będę musiała już zużywać płyt.
Jeśli chodzi demo, to już dałam sobie spokój z wyczekiwaniem na nie. Nie łudzę się, że dostanę wcześniej niż będzie ogólnie udostępnione. |
W takich momentach czlowiek zaluje ze nie ma juz podstawki ts2. Chetnie bym pograla majac wszystkie dodatki.
|
kavoweciastko nie potrzebujesz podstawy TS2, żeby dostać całą kolekcję. Ja podałam kod z Własnego biznesu i dostałam pełną kolekcję :)
---------------------------------------- Cytat:
Świetnie, że po spełnieniu aspiracji będziemy mogli wybrać simowi nową, a gdy rozmyślimy się co do wybranej aspiracji, będziemy mogli ją zmienić :) Tego mi brakowało w poprzednich simach. |
Irbis - ale ja nie mam już nic z ts2 niestety. Nie mam więc żadnego kodu ani nic.. :( Musiałabym kupić gdzieś, a nie zrobie tego niestety. Kasę zbieram póki co na TS4 oraz ETS2 oryginalnego. :p
Co do informacji o aspiracjach - wydaje się to ciekawe i fajne rozwiązanie. Nie mogę się doczekać gry. I ciągle czekam na demo. :x |
Irbis, to że będzie można zmienić aspirację wiele razy w trakcie życia Sima było wiadome od dawna. Ja chyba nie będę za bardzo korzystać z tej opcji, bo jak już wybieram Simowi daną aspirację to chcę żeby się na niej skupił totalnie, ale zobaczymy.
|
Powiem Wam, że przez to demo postanowiłam kupić TS4. Podchodzę z rezerwą do nowej odsłony simsów, jednak ciekawość bierze górę ;) No i chciałabym pokierować losem stworzonych przeze mnie simów :)
|
Ja w sumie pre-order zamówiłem już dawno :P Po tym jednak, jak się ujawniły te wszystkie informacje to nie wiem czy warto... Zobaczymy, najwyżej nie kupię żadnego dodatku i zostanę przy 3 :rolleyes:
Jaką wersję zamierzacie kupić? Zwykła, premium czy kolekcjonerska (nie rozumiem po co, no ale jak ktoś lubi kolekcjonować wszystko co z simsami zwiazane to ok :P)? |
Ja zamówiłam wersję zwykłą
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:41. |