![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
fajnie by było gdyby karme możnabyło kupować w sklepie. byłaby tańsza i droższa tańsza by nie dodawała żadnego nastoinika a druga by dodawała np smaczne jedzenie(dla psa) a dla człowieka rozpieszczanie milusińskiego czy coś w tym rodzaju :P
|
No z pewnością ja tez czekam od początku TS3 na zwierzaki i dodatek z pogodą ;). Może zwierzaki kupię kilka dni po premierze albo w listopadzie.
|
Master of Disaster - specjalnie dałem ,,nielegalne" w cudzysłowie. Nie uważam, że jest właśnie takie, tylko, że nie są to obiekty oryginalne. Dlatego ich nie ściągam.
Ja kupię zwierzaki w dniu premiery, jeżeli będę wtedy w mieście. U mnie nie ma sklepu, w którym można kupić jakąkolwiek grę. |
Ja to normalnie usycham z tęsknoty za zwierzakami... :P Te koniki, pieski, gady, gryzonie i ptaki.... Ach... Życie bez zwierząt to nie życie... :)
|
Zgadzam się z tobą anie i tez usycham z tęsknoty za zwierzakami ;). Ale trzeba jeszcze trochę poczekać.
|
Te małe zwierzątka, jak jaszczurki nie prezentują się zbyt ładnie graficznie, ale te większe o wiele lepiej. Mam nadzieje, że będzie mało błędów. Byle tylko nie "patrzeć pesymistycznie".
|
Wgl. miał być automat z jedzeniem i piciem, ale nie ma żadnych nowych informacji na ten temat *.* A już się nastawiłam, że on będzie :c I mogliby dać zdjęcie, na którym sim kąpie psa w wannie.
|
ja też nie mogę się doczekać zwierzątek :D mam dość już tych rybek :/
ale grafika zwierząt trochę mnie przeraża :( jakaś dziwna się wydaje :( |
A ja kupię zwierzaki i nie będę patrzyła na to co mówią inni :)
|
Cytat:
Co myślicie o grafice tych mniejszych zwierzątek? Jak dla mnie to wyglądają strasznie, nie zdziwiłabym się wcale gdyby zamiast normalnie chodzić to by się ciągnęły po ziemi. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:44. |