TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

guniaaxd 23.08.2011 13:08

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

fajnie by było gdyby karme możnabyło kupować w sklepie. byłaby tańsza i droższa tańsza by nie dodawała żadnego nastoinika a druga by dodawała np smaczne jedzenie(dla psa) a dla człowieka rozpieszczanie milusińskiego czy coś w tym rodzaju :P

miłośniczka zwierząt 23.08.2011 13:08

No z pewnością ja tez czekam od początku TS3 na zwierzaki i dodatek z pogodą ;). Może zwierzaki kupię kilka dni po premierze albo w listopadzie.

Karel13 23.08.2011 13:10

Master of Disaster - specjalnie dałem ,,nielegalne" w cudzysłowie. Nie uważam, że jest właśnie takie, tylko, że nie są to obiekty oryginalne. Dlatego ich nie ściągam.

Ja kupię zwierzaki w dniu premiery, jeżeli będę wtedy w mieście. U mnie nie ma sklepu, w którym można kupić jakąkolwiek grę.

anie_1981 23.08.2011 13:12

Ja to normalnie usycham z tęsknoty za zwierzakami... :P Te koniki, pieski, gady, gryzonie i ptaki.... Ach... Życie bez zwierząt to nie życie... :)

miłośniczka zwierząt 23.08.2011 14:23

Zgadzam się z tobą anie i tez usycham z tęsknoty za zwierzakami ;). Ale trzeba jeszcze trochę poczekać.

Ejak 23.08.2011 15:01

Te małe zwierzątka, jak jaszczurki nie prezentują się zbyt ładnie graficznie, ale te większe o wiele lepiej. Mam nadzieje, że będzie mało błędów. Byle tylko nie "patrzeć pesymistycznie".

mrakad133 23.08.2011 15:51

Wgl. miał być automat z jedzeniem i piciem, ale nie ma żadnych nowych informacji na ten temat *.* A już się nastawiłam, że on będzie :c I mogliby dać zdjęcie, na którym sim kąpie psa w wannie.

Justyna0307 23.08.2011 15:52

ja też nie mogę się doczekać zwierzątek :D mam dość już tych rybek :/
ale grafika zwierząt trochę mnie przeraża :( jakaś dziwna się wydaje :(

TheSimka3 23.08.2011 15:53

A ja kupię zwierzaki i nie będę patrzyła na to co mówią inni :)

Séverine 23.08.2011 16:49

Cytat:

Napisał TheSimka3 (Post 1438081)
A ja kupię zwierzaki i nie będę patrzyła na to co mówią inni :)

Dokładnie. To czy gra jest fajna ja muszę ocenić a nie obcy ludzie zdecydują o tym czy kupię czy nie jakiś dodatek. Jakoś nie lubię polegać na obcych ludziach. Moja koleżanka zanim kupiła sobie The Sims2 Podróże to zapytała się jakiegoś tam kolegi o to czy gierka fajna (on ściągnął żeby sprawdzić). Powiedział jej, że strasznie głupia, nudna itp. Zagrała u naszej innej koleżanki i sobie kupiła. Zależy od gustu, jednemu się spodoba a drugiemu nie.

Co myślicie o grafice tych mniejszych zwierzątek? Jak dla mnie to wyglądają strasznie, nie zdziwiłabym się wcale gdyby zamiast normalnie chodzić to by się ciągnęły po ziemi.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:44.