![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Myślę, że taka możliwość zmiany aspiracji może się czasami przydać, np. gdy sima spotka coś złego i nagle z rodzinnego romantyka postanowi stać się złym do szpiku kości :D Peterek_w Ja waham się pomiędzy wersją zwykłą a premium. Ciągle nie wiem co wybrać, nie wiem czy te dodatkowe obiekty warte są tego, żeby zapłacić za grę 40 zł więcej. Z drugiej strony, jak się bawić, to się bawić :D |
Ja zamówiłem premium ze względu na książeczkę i soundtrack :P Bo lubię takie bajery.
Bardzo dobrze, że będzie możliwość realizowania wielu celów życiowych. W trójce mi tego niesamowicie brakowało. I jeszcze lepiej, że będzie więcej cech niż te trzy, bo taka ilość jest śmiesznie mała wg. mnie :| |
chyba zapomniałeś, że teraz EA nie daje książeczek tylko to 2 stronne szare badziewie z kodem gry ;c
ja chyba zostanę dłużej z dwójką ;D a czwórkę pewnie sobie skądś wykombinuje ;p dla mnie to ta 4 to moglaby być trójka xd |
"Przewodnik Twórcy w twardej oprawiePrzewodnik w twardej oprawie, który nauczy Cię, jak stać się mistrzowskim twórcą, a do tego zawiera grafiki z The Sims™ 4." - O to mi chodzi xd
Ja dzisiaj sobie dwójkę włączyłem i tak strasznie się przestawić nie mogę, no po prostu mam jakiś opór nieokreślony... Ciągle klikam "M" dla przykładu :D |
Felipe- ta ksiazeczka ma jakas zawartosc zwiazana z czworka ;) Jak bylam mniejsza to kochalam czytac instrukcje do gier, w sumie dalej to uwielbiam :D Moj najwiekszy simowy zawod ever- kupilqm pokolenia, a tam kartka, nie instrukcja ;(
|
Nie miałem takiego problemu, wszystko co mam z trójki kupiłem cyfrowo na origin :P Ale ciekawi mnie czy dadzą coś porządnego (np. książka dołączana do kolekcjonerki Alana Wake'a - cudo!) czy jakiś chłam i będę żałował, że to kupiłem...
|
Cytat:
|
Ja planuję kupić premium, chyba już nawet wcześniej o tym pisałam. :) Też lubię czytać instrukcje do Simsów, dlatego fajnie, że w dodatkach do dwójki one były. Liczę, że przy okazji czwórki też twórcy o tym pomyślą. :)
|
Szansa na instrukcję jest marna. Jest to związane z "pro-ekologiczną" polityką firmy. Nie znajdę teraz informacji na ten temat więcej, ale od któregoś momentu jak przestali dawać instrukcje to zaczęli jeszcze się tym chwalić, że to właśnie przez wgląd na ekologię planety i tak dalej. Chociaż do podstawy może jeszcze, ale nie wiem po co, bo co mogą w niej opisać, emocje xD? Przecież tych zajefajnych animacji i tak w niej nie pokażą.
|
Popieram ich pro-ekologiczną politykę i dlatego nie przeszkadza mi brak książeczek ;)
Tak nawiasem mówiąc: udało mi się uzyskać kod do The Sims 2 Pełnej Kolekcji! :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:33. |