![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
jak można przebrać małe dziecko???
|
Cytat:
W tym folderze masz swoje rodziny, miasta (oraz wszelkie bajery z nimi) itp. Jeżeli chcesz go uchronić w 90% to kopiuj go co jakiś czas na partycje gdzie nie masz zainstalowanego systemu. |
Natka7502: Kliknij dorosłym na dziecko i tam jest "zmień strój..." i wybierasz na jaki.
A teraz moje pytanie. Jak spełnić wyzwanie gitarzysty: Gwiazda gitary? |
trzeba zagrac 10(chyba) koncertów w parku.
|
Cytat:
Podobno trzeba mieć aż 10 (!!!) okazji zagrania gdzieś, np. w ratuszu, u kogos na przyjeciu. To jest ponoć w formie okazji i tak naprawdę sie nie gra, tylko zwyczajnie jedzie jak przy innych okazjach i sim znika a po pewnym czasie wychodzi i juz okazja spelniona. Od poczatku grania jednym simem od premiery taka okazja wyskoczyla mi raz (!!!) a gram naprawdę dużo. Tak czy siak lepiej nosić ze soba w wyposażeniu gitarę. Jest to najgorsze wyzwanie w grze i szczerze mówiąc nie znam osoby, która je wypełniła. |
Cytat:
a zaprojektowac nowe ubranie to dzieckiem na szafe i tam jest opcja :) |
[QUOTE=Nallina;1172715]Natka7502: Kliknij dorosłym na dziecko i tam jest "zmień strój..." i wybierasz na jaki.
Nie oto mi chodziło!!! Chodziło mi o zaplanowanie stroju a nie zmienienie go z wizytowego na np. codzienne. Pomocy! |
Natka7502, trzeba wybrać coś w stylu "zaprojektuj ubranie". Wtedy otworzy ci się panel z tworzeniem sima i tam możesz je przeprojektować.
|
Cytat:
|
mi chodzi o male dziecko ... Takie raczkujace.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:52. |