![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
phahahha XD
ja już mam od groma pomysłów, nie licząc zielonych koni *_* |
Ja cały czas mam jeden pomysł. Syn Agnieszki i Christophera Zadeckich - Narcyz Zadecki będzie miał chłopaka, z którym zamieszka w nowej mieścinie wraz z trzema psami, jeszcze nie wiem jakich ras.
|
Cytat:
|
Małe zwierzątka są brzydkie, ale ciesze się, że są. Fajny ten samochód z lodami. Co do braku samochodu z jedzeniem to był taki w PZ.
|
Cytat:
Mały offtop: nie wiecie jak dodać te barki samojezdne do Riverview ? :/ bo kurcze przeniosłam się z BP i ich nie mam... |
Dziwne, ale nie oczekuje Zwierzaków tak jak oczekiwałbym normalnie. Może zmieni się to po 28 sierpnia.
Beatrice: One są chyba w tej opcji co jak masz edycje miasta i wybierzesz parcele to są tam rzeczy publiczne czy coś koło tego. Tam szukaj. |
Ze zwierzaków w jedynce nie byłam na maksa zadowolona, bo nie było znaczka płci przy psach i kotach i jak rodził się zwierzak, to też nie było wiadomo jaka to płeć i jak nazwać. Ale zwierzaki dwójkowe nie porażały możliwościami. No fakt, były psy i koty i to raczej dopracowane, ale było znacznie mniej drobnej zwierzyny. W jedynce mieliśmy papużki faliste, nierozłączki, były też kakadu i Ara na "stojakach". Były żółwie, chomik, rybki, iguana. Były dwie czy trzy klatki dla ptaków, akwaria dla rybek. W dwójce zwierząt było mniej, ale za to były bardziej dopracowane. W trójce wygląda na to, że bazują bardziej na jedynce, co mnie w zasadzie cieszy. Tęskniłam za różnorodnością zwierzaków. A to jak wygląda drobna zwierzyna na razie mnie nie martwi. Może się to jeszcze zmienić, a poza tym wcale nie jest powiedziane, że mieli kartę grafiki ustawioną na maksa :P No i tak jak pisałam wcześniej, na screenach z terrariami, zwierzęta w nich zamknięte wyglądają lepiej, niż "puszczone luzem".
|
|
Kiedyś miałam, rybki pływały za tym :P Na kotach nie próbowałam. Ale z tym to trzeba uważać, żeby nie świecić po oczach.
|
Zauważcie, że simy wchodzą w nowoczesność :) W jedynce baczni obserwatorze zauważyli, że przedmioty i stylistyka jest bardzo tradycyjna, w trójce już jest inaczej, co można zobaczyć choćby po ubraniach czy tutaj właśnie po laserze, którym bawi się sim z kotem :D
A i dlaczego Wam się nie podobają drobne zwierzątka? Ja uważam, że są ładne ;) Na pewno nie jest to najnowocześniejsza grafika, ale są bardzo sympatyczne. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:30. |