TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

DavidO 23.08.2011 22:19

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Te drobne zwierzęta są pokazywane z bliska myślę, że na pewien dystans nie będziemy widzieć tych "niedopracowań". Jeszcze 2 miesiące do premiery to się jeszcze może zmienić :D.

justinea4 23.08.2011 22:31

Cytat:

Napisał Beatrice (Post 1438190)
Mały offtop: nie wiecie jak dodać te barki samojezdne do Riverview ? :/ bo kurcze przeniosłam się z BP i ich nie mam...

Ja ich nie znalazłam w grze (ale może nieuważnie przeszukiwałam katalog). Za to na stronie modthesims.info możesz je pobrać i poustawiać na parcelach publicznych.

A wracając do tematu, to 2 miesiące czekania, to strasznie długo dla graczy ; ). Według mnie ea już raczej dużo nie zmieni, najwyżej jakieś kosmetyczne poprawki. Im dłużej będą zwlekać, tym więcej rzeczy wyjdzie na światło dzienne i entuzjazm na rynku trochę opadnie. Zresztą jest tak zawsze, z każdym dodatkiem, najpierw wielkie zamieszanie, a potem okazuje się, że nie jest tak idealnie. Poza tym, tak dokładne informacje o poprzednich dodatkach pojawiał się raczej na krótko przed premierą. I chociaż nadal każdy kto chce (w tym ja) kupić dodatek TS3 zwierzaki, to go kupi, to jednak zobaczycie że za 2 miesiące entuzjazm opadnie. Wakacje się kończą i będzie trzeba przystopować...

Searle 24.08.2011 06:05

Podoba mi się fakt, że psy będą miały pragnienie destrukcji. Ciekawe też jak będą wyglądały zniszczone przedmioty? Czy staną się kupką popiołu, jak w dwójce?

Karel13 24.08.2011 06:14

W dwójce zwierzaki były strasznie nudne, chociaż tworzyłem je w każdym domu.
Te małe zwierzątka mi się nie podobają, ale zobaczymy jak będzie później.

anjanka 24.08.2011 06:44

fajnie by było jak by kot podrapał np sofe i był by ślad :) albo jak by do łóżka wskoczył i zaczął drapać :D

Ejak 24.08.2011 06:55

Na jednym zwiastunie, kot jak drapał sofę, to pozostawały ślady.

TheSimka3 24.08.2011 07:16

Super by było jakby koty wskakiwały na płoty :D
Albo łapał myszy :D

Maszka 24.08.2011 07:16

Offtopic: U mnie w 2 sim chciał spać, a miałam kota w domu. To ten kot wskoczył na łóżko chociaż miał legowisko i mój sim nie mógł spać :(

Z tą kupka popiołu w 2 to było dość głupie. Bo popiół zostaje po spaleniu czegoś, a nie po zniszczeniu. I tez wyglądało to tak: kotek, mały kotek drapał sofę. KABUM. Sofa stała sie niczym...

Karel13 24.08.2011 07:24

To nie był popiół. To były deski. Pamiętam :).

Maszka 24.08.2011 07:38

Deski? Mi się zdaję, że popiół... A może i deski... :| Ja w 2 już 2 lata nie gram więc mało pamiętam :D . Ostatnio się na 3 skupiłam. Więc ok to mogły by być też deski, a może deski z popiołem...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:49.