TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Kędziorek 19.07.2014 21:26

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Kolejka zadań jest przecież w lewym dolnym rogu obok emocji.

miłośniczka zwierząt 19.07.2014 21:27

kolejka jest obok portretu sima za emocjami tam na tym szarym tam jest kolejka zadań.
Tak, czy siak szału nie ma myślałam że, będzie lepiej myliłam się.

Agor-ia 19.07.2014 21:28

Jak nerd i łysol mieliby pokazać interakcje zakochanych? :D (dobra, dobra, słaby joke ;P)
Za to mogliby pokazać jak z niemowlaka robi się siedmiolatek... :D
Ale zgadzam się, mało informacji można wyciągnąć. Takie pierdu pierdu przyjdzie wiosna. Don Lotario jest dziwny. I czemu Kalientówna nagle zmieniła imię? Te świecące ramki też trochę nie tego. Jeszcze ze znanych simów pojawiła się Danuta Landgraab, więc i tej rodziny możemy się spodziewać. Szkoda tylko, że czwórka jest tak oderwana od fabuły poprzednich trzech odsłon gry. Mogli to przemyśleć wcześniej.

NaNiKo 19.07.2014 21:29

A jak wyobrażacie sobie 8 akcji w kolejce na dole? Będzie szło do góry ;d?

felipe312 19.07.2014 21:29

I nie ma taksówek tylki simy cudownie się teleportują, tak wgl to mi się wydaję że samochodów nie będzie, bo nie widziałem zeby na jakiejs parceli auto stało, albo jakiś garaż czy coś, znajać EA to może okazać się że samochody to ozdoba ;]

tak wgl przed premierą trójki to było więcej takich materiałów i wgl a tu prawie nic, nie wiem czy to tak specjalnie, czy ta gra może jest po prostu tak słaba że lepiej nie pokazywać :D

Peterek_w 19.07.2014 21:39

Felipe312, obstawiam to drugie niestety :P
Ten interfejs jest naprawdę brzydki i będzie niesamowicie ciężko się do nie przyzwyczaić... Przynajmniej mi. Też się bardzo zastanawiam, jak będzie wyglądała kolejka zadań... A jak usunęli paski potrzeb i nigdzie się nie będą wysuwać to będzie już totalna porażka.

Agor-ia 19.07.2014 21:42

Pojawiają się spekulacje, że w podstawie mogłyby być wampiry. Ale chyba już powiedziano, że nie będzie istot nadnaturalnych?

Mroczny Pan Skromności 19.07.2014 21:44

sprostowanie EA w sprawie potencjalnych wampirów za 5, 4, 3, 2, 1...

Agor-ia 19.07.2014 21:45

Cóż, mnie wampiry by ucieszyły, ale w podstawie? Mimo wszystko uważam, że wampiry i inne cuda na kiju powinny pojawić się w dodatku. Nie każdy chce mieć w grze krwiopijców, lykanów i innych dziwaków ;)

Piwusia 19.07.2014 21:49

Wampiry na bank pojawią się w odpowiedniku "Nocnego Życia" i "Po Zmroku". By the way, ja nie dostrzegłam na filmiku żadnych wampirów. :|

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:14.