![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
dokładnie zwierzaki zaczynają coraz bardziej mnie podsycać im bliżej do premiery
|
http://www.simprograms.com/33661/824...e-sims-3-pets/
Nowe zdjęcia. Razi mnie widok koni w mieście, konie powinny być w jakimś spokojnym miejscu... |
ten buldog wygląda jakby go makaronem sojowym karmilii, bosko :P
|
Jaki słodki bullterrierek :) A miasto coraz bardziej mi się podoba, a te dzikie konie są takie ładne
|
Bullterier podoba mi się już od pierwszego zwiastuna, tam był taki mały, przestraszony szczeniaczek :D Myślę, że będzie jednym z pierwszych psów, jakie zrobię. "Na żywo" to kochane, pogodne psiaki o wyglądzie psiego mordercy :P Na pewno będę chciała mieć hodowlę dobermanów, jak w dwójce, ale może jednak bullterierów? To dałoby ciekawsze kolorystycznie szczenięta. A może w gotowych rasach będzie coś godnego uwagi, ale wątpię, bo szczerze mówiąc, psy z zapowiedzi niezbyt mi się podobają, będę chyba robić własne albo przerabiać gotowe, żeby jakoś wyglądały. W dwójce też zawsze przerabiałam.
|
W gotowych rasach nie są złe widziałem na jakimś game playu Huskyego a na roszerzonym zwiastunie pięknego Bernardyna i myślę, że jego zrobię jako pierwszego pieska
|
Też jestem przeciwna takiemu bieganiu samopas koni po mieście.
|
Eh coraz mniej mi się ten dodatek podoba ;(, Jak konie będą biegać sobie po mieście to już będzie przesada naprawdę.
|
z tymi końmi to takie żałosne. przecież gdzie normalnie konie biegają po mieście? ja nie oczekuję zbyt wiele od dodatku bo nie chcę się po prostu zawieść. ale miejmy nadzieję, że nie będzie AŻ tak źle.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:40. |