![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mam pytanie, czy w TS3 są wampiry? I jeśli tak to co trzeba zrobić, aby się nim stać?
|
Cytat:
Też się zdziwiłam, że ich nie ma :) Ale myślę, że będą :) Trzeba poczekać |
The sims 3: stwórz sima
Ciekawi mnie jedna rzecz ponieważ będzie narzędzie TS3: Stwórz Sima.
I właśnie nie wiem czy do odpalenia tego narzędzia jest potrzebne TS3. A ja nie posiadam TS3 czy będzie w stanie uruchomić? |
Odp: The sims 3: stwórz sima
pewnie będzie tak samo jak z tworzeniem świata a pozatym to pytanie powinno być tutaj: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756
|
Szukałam po internecie, jak się robi schody w TS3. Nic nie znalazłam ciekawego.
Czy ktoś może wie? |
Cytat:
Raczej w internecie takiego poradnika nie znajdziesz :) Gdyż chyba jesteś pierwszą osobą , która o to zapytała . Wchodzisz w tryb budowania potem w obrazek przedstawiający schody . Wybierasz rodzaj , kolor schodów jaki Ci odpowiada i umieszczasz na parceli . |
Ale chodzi mi to, że w środku domu nie da się go umieścić :( niestety.
|
może coś stoi ci na miejscu w którym hcesz postawić schody? Sprópuj w innym miejscu czy sie da :)
|
Wiem, że schodów, np. z piętra na parter nie można postawić jeśli z boku tych domniemanych schodów jest ściana. trzeba ją usunąć i dopiero postawić, jeśli dwie ściany to dwie usunąć, postawić schody i znowu wstawić ściany/ścianę.
|
Hm ja moge stawiać schody tylko z piętra na dół nie ważne, czy jest ściana czy nie :D.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:58. |