![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
tak, miasto jest cudne, uwielbiam takie klimaty, będzie ona bardzo rozbudowane, i + za nazwę ;D
|
Konie biegające po mieście... Kocham konie i uważam, że to nie jest dla nich dobre, będę je pewnie chciała gdzieś zamknąć, może da się zrobić jakiś rezerwat dla dzikich koni. W realu To by je dawno samochody porozjeżdżały.
|
Albo one samochody :P.
Nie chciałbym, żeby mi konie po ulicach same paradowały! To gorzej jak z wampirami! |
Ale mam nadzieje że jak będę chciała grać w Bridgeport to tam na ulicach nie pojawią się konie bo to by trochę dziwnie wyglądało.
|
Na początku wszyscy chcieliście, aby były dzikie zwierzaki i biegały po mieście to teraz macie, biegającego konia.
|
Ja właśnie chce żeby mi się konie w Twinbrook pojawiły. Byłoby fajnie gdyby wampy mogłyby pić krew ze zwierząt :D Albo też chomik-wampir :D
|
No dobra w Twinbrook i SV to ok ale w Bridgeport to trochę dziwnie by wyglądało gdyby tam się konie pojawiły na ulicach nie ?
|
Bridgport to miasto dość podobne do New York, w Yorku są psy i zwierzaki [ prócz koni], a le w simsach miasto jest zrobione nie pod zwierzaki. W Bridgeport konie na ulicach wyglądałyby po prostu śmiesznie
|
Cytat:
|
@suomii i może byłby mod na zabicie jednorożca i gdyby go tak np. spalić to by na podłodze była srebrna krew :D To już nieco fantasy ale jakie beczne fantasy :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:37. |