TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Pomysły na imiona i nazwiska Simów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12974)

Avantys Impremia 17.12.2010 14:28

Odp: Pomysły na imiona i nazwiska Simów

Alien, Katherine, Lilith, Amy, Eve, Yashey, Sarie, Oliss, Liv, Sash, Justina,

firebolt 28.02.2011 17:18

Moja ukochana rodzinka, która gram juz od czterech pokolen, ma na nazwisko Marchewka.
Nie przepadam za obcojęzycznymi imionami, ale też nie chce mieć zbyt pospolitych. Tak więc w rodzie Marchewka s m.in.: Ida, Helena, Antonia, Ismena, Sonia, Celina, Diana, Qwejt(to akurat adoptowane dziecko, jak się późnej okazało była to wcześniej simka mojego brata) Matylda, Ksenia, Łucja, Maria Adela oraz Marcel, Ignacy, Gordon, Izydor, Salwador, Florian, Beniamin, Borys, Teodor, Ksawery, Fabian

Savigge 20.03.2011 06:14

Ja mam dużą rodzinkę, używam jakiś starodawnych imion dla dziadków, seniorów rodu. Ok zaczynam(niektóre są wzięte od Kapuletów)Adelajda,Scholastyka,Paulina,Lilia,Kryst yna,Andromacha,Wiktor,Genowefa,Oliwia,Jan,Maciej,S ylwia,Wawrzyniec,Patryk,Szymon,Teodor,Lucjan,Ksawe ry,Inga,Tekla,FilipJulia,Natalia,Justyna,Sabina.
Ma na nazwisko Sosna

theqatrick 20.03.2011 13:05

Crispin Meyrick - mój najnowszy sim. ;)

Livia 25.03.2011 19:47

Ja najróżniejsze, nawet se zrobiłam listę wg alfabetu, na każdą literę z 20 ;)ale tylko dla dziewczyn, dla chłopaków wymyślam na bieżąco, np. Tom, Brian. A dziewczyn najbardziej podobają mi się:
Brenna, Chelsea, Diana, Elyon, Ellen, Fiona, Felicity, Jem, Jemma, Karina, Kylie, Lilly, Leanne, Lena, Lottie, Hella, Hilary, Macy, Monica, Meggie, Mitshi, Nicole, Nina, Norma, Olivia, Livia, Oktavia, Olena, Pollyanna, Prissy, Stella, Sissy, Silvia, Taylor, Tessa, Trianna, Yvonne, Yori, Yasmin, Wininie, Vivian, Waleria, Rose, Rachela, Ivona, Issy, no i moja ulubione, na A (sama też się nazywam na A) Alice, Anna, Azalia, Amelka, ARIANA, Assana, Amy, Ally, Alex,Angie, Arielka, Aurelia, Allyson, Ashley, Aisha, Amasy.
Uwielbiam wymyślać imiona dziewczyn, i jak ktoś chce to wystarczy podać literę, nawet Q czy coś, to spróbuję . Niie nawidzę emotikonków, nie będę wstawiać buziek.

L. edit: pomijając, że te imiona już zostały wcześniej przez kogoś wymyślone, a Ty ich tylko używasz...

Szary 766 01.04.2011 00:17

Genowefa Pigwa,

Janek Pięta

Henryk Amarena

Lech Piwowski

Moje ;DDD

miłośniczka zwierząt 09.04.2011 11:53

ja ostatnio stworzyłam rodzinkę fiołek był to Matt i Clover Fiołek fajna rodzinka .

patryk916 09.04.2011 12:42

Anna Kowadło
Bartek Metal
Daria Kujawiak
Patryk Zioło

oto kilka przykładów z mojej gry

podejrzany22 21.04.2011 16:59

george, alex, isobel, christina, agelina, brad, johnny, meredith, paul, derek, preston xD lubie zagraniczne mam rodzinkę z zagranicznymi imionami tylko matka jest Teresa :) więc zabawnie wygląda :))

Fisia 07.07.2011 12:40

U mnie w dzrzewie jest jakieś 70 Simów, a 60 z tego mają imiona angielskie i takie co chyba mogą być w Polsce ale brzmią jak angielskie. Niektóre wymienię (mam taki zeszycik, dla obu płci ok 40 imion na rezerwę :D). Dziewczyna: Katy, Rose, Dia, Amanda, Vicky, Rachel, Claudia, Pixie, Nicole, Tina, Kim, Charlotte, Courtney. Chłopak: Matt, Joe, Jake, Tom, Mark, Dan, Cody, Simon, Marcus, Jeremy, Mike, Darren (moje naj <3) Luke, Chris... No i dużo więcej tylko nie będę wszystkiego wymieniać :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:27.