![]() |
Odp: Który wiek u simów jest najlepszy?
Mnie najbardziej podobają się opcje Nastolatka. Te nocne wypady na miasto i przyjazd radiowozem do domu o czwartej rano, sympatie, pierwsze pocałunki......... ech. A potem nastolatek zamienia się dorosłego ..................
|
Mi najbardziej podoba sie życie dorosłego, bo fajnie jest go "udawać"
|
Ja najbardziej lubię grać dorosłym i nastolatkiem,ale chyba bardziej dorosłym jest więcej możliwości ;P
I jeszcze to ze nastolatki nie moga mieć dzieci ;( |
Dorośli są świetni pod każdym względem ;)
Ciao! Bajeczna ;) |
Ja najbardziej lubię grać dzieckiem i nastolatkiem.:)Według mnie nastolatek to najlepszy okres życia(nie tylko w Simsach,również w rzeczywistości)...:)
|
Ja bardzo lubię grać dziećmi, z biednych simowych rodzin. Daję im różne zadania ponad możliwości typu opieka nad młodszym rodzeństwem, albo zarabianie na utrzymanie rodziny. Na następnym miejscu jest dorosły, później nastolatek. Najbardziej męczy mnie granie niemowlęciem i małym dzieckiem, nie wiem czeemu =D.
|
dorośli, bo moga miec dzieci, to czekanie na malenstwo jest takie emocjonujące : DD
|
Nastolatki, stanowczo. To chyba najlepszy wiek simów, razem z dorosłymi.
Pozdro all Leshawna |
Zdecydowanie najbardziej lubię grać nastolatkami :D Te ich nocne 'eskapady' i skruszone minki po tym, jak wracają z nich w radiowozie są po prostu przekomiczne :D
|
Ja najbardziej lubię grać nastolatkami i dorosłymi. Nastolatkami, bo mogą wymykać się z domu, wygrać przejażdżkę radiowozem i pracować. Dorosłymi, bo mogą rodzić dzieci, pracować, brać ślub i się rozwodzić. Nie lubię grać małymi dziećmi, bo nimi praktycznie nic nie można zrobić. Tylko bawić się królikiem, grać na cymbałkach i układać klocki.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:49. |