TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Harry Potter i żródło życia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16500)

Olseneczka 28.06.2005 15:46

Śliczne! Baaardzo mi się podoba :D. Kieeeedy następny odcinek?! Daję 100000000(..)/10 :O

Harry 09.07.2005 18:58

O kurcze!!! To Foto Story jest superc. B. ładnie wam to wyszło.
Mam do Was jednak prośbę, a mianowicie:
==> czy mógłbyś spakować swój Hogwart do pliku i umieścić go na jakiejś stronie do downloadu (w okolicy klikasz raz na tej parceli i tam masz taką gwiazdkę ze strzałeczką, klikasz na nią, zanzaczasz "Spakuj do pliku" i OK, czekasz, a potem masz plik tej parceli w: ...Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\PackagedLots\

Proszę, skąd wziąłeś te wszystkie przedmioty, ubrania itp.???

Z góry dziękuję !!!!!!!!!!!!

PS: Moja ocena: 99/10

Elzi 11.07.2005 11:44

Podoba mi się twoje fs. Bardzo ucieszyło mnie to, że opowiada o `Harrym Potterze`. Jestem jedną z fanek tego filmu (chociaż wolę`Władcę Pierścienia`:P). Bardzo podoba mi się twój `Hogward`. Oby tak dalej! Moja ocena:9,5\10. :clap2:

Tidus2004 11.07.2005 11:55

Cytat:

Napisał Elzi
Podoba mi się twoje fs. Bardzo ucieszyło mnie to, że opowiada o `Harrym Potterze`. Jestem jedną z fanek tego filmu (chociaż wolę`Władcę Pierścienia`:P). Bardzo podoba mi się twój `Hogward`. Oby tak dalej! Moja ocena:9,5\10. :clap2:

Bardzo się cieszę że lubisz Władce piercieni, bo właśnie też myślę aby zrobić o tym FS.

Angel com 11.07.2005 12:37

No wez dokoncz to fs pliss. No bo super jest.

Clovsii 11.07.2005 12:49

helo :)
moze pozostawie bez komentarza to ze juz wrocilam z wyjazdu a odcinka wciaz nie ma ... !!!
nieznęcaj się nademną :P

Nadine 12.07.2005 23:43

Cytat:

Napisał Tidus2004
Cytuj: Oryginalnie dodany przez Elzi Podoba mi się twoje fs. Bardzo ucieszyło mnie to, że opowiada o `Harrym Potterze`. Jestem jedną z fanek tego filmu (chociaż wolę`Władcę Pierścienia`). Bardzo podoba mi się twój `Hogward`. Oby tak dalej! Moja ocena:9,5\10. Bardzo się cieszę że lubisz Władce piercieni, bo właśnie też myślę aby zrobić o tym FS

Znów czuję że się trochę wtrącam/narzucam ale poprostu Tidus nie radzę ci robić fs. o np. Władcy Pierścieni ,może wkrótce sam wymyśl sobie jakiś temat i sam wymyśl coś fajnego a nie tylko POTTER czy coś książkowego =)
(CHociaż szczerze mówiąc pewnie nie miałabym nic przeciwko gdybyś ładnie wykonał fs. o moich favourite książkach jak np. Seria Niefortunnych Zdarzeń czy NIezwykła księga hipnotyzmu Molly Moon")
Bo masz fajną wyobraźnię =) a tak wszystkim się podoba jak piszesz ale wiele
osób nie lubi pottera (jak np. JA) A co do władncy pierścieni przyznam się ze wstydem że przeczytałam 1oo stron "Bractwa Pierścienia" I prawie zasypiałam i nic z tego nie rozumiałam! Ale to było rok temu :) KTo wie może znów sięgnę po tę książkę jeżeli warto :)
A fs. oceniam 5/10 masz talent ale nie włąśniwie go (moim zdaniem) Wykorzystujesz!

czar 13.07.2005 15:10

Uwaga!

Mam dla was baardzo zle wiesci :(. Otoz "rozpłynęły"(nie wiem jak to sie stalo, ale byly i ich nie ma :wacko: ) mi sie dwa foldery, w tym jeden z tekstem do 6. odcinka. Probowalam wszystkiego, aby przywrocic chocby ten plik, lecz nic z tego nie wyszlo ;(. Musze napisac jeszcze raz od poczatku caly 6. odcinek i nie wiem ile mi to zajmie. Prosze was o cierpliwosc... Bede sie starala napisac go jak najszybciej i jak najlepiej, ale to moze chwile potrwac(ci, ktorzy pisza FS wiedza o co chodzi-raz jest setka pomyslow na jedno zdanie, a raz kompletnie nie wiadomo co pisac). Jeszcze raz goraco was prosze- badzcie cierpliwi.

Nadine 13.07.2005 21:08

Cytat:

Napisał czar
Mam dla was baardzo zle wiesci . Otoz "rozpłynęły"(nie wiem jak to sie stalo, ale byly i ich nie ma ) mi sie dwa foldery, w tym jeden z tekstem do 6. odcinka. Probowalam wszystkiego, aby przywrocic chocby ten plik, lecz nic z tego nie wyszlo . Musze napisac jeszcze raz od poczatku caly 6. odcinek i nie wiem ile mi to zajmie. Prosze was o cierpliwosc... Bede sie starala napisac go jak najszybciej i jak najlepiej, ale to moze chwile potrwac(ci, ktorzy pisza FS wiedza o co chodzi-raz jest setka pomyslow na jedno zdanie, a raz kompletnie nie wiadomo co pisac). Jeszcze raz goraco was prosze- badzcie cierpliwi.

Spox,czar!
Nie martw się =)
Jakoś się poczeka :)
Jak narazie można życzyć ci tylko veny :)
i żebyś napisała to lepiej niż Rowling'owa!
(Nawet Binek pisze lepiej niż Rowlinog'owa :-\)

nossace 15.07.2005 11:00

Cytat:

Napisał nadin
i żebyś napisała to lepiej niż Rowling'owa!
(Nawet Binek pisze lepiej niż Rowlinog'owa :-\)

TYmi słowami zawiodłaś mnie nadin... Z tego wszystkiego co z tego FS wyczytałam nie lubisz Harry'ego Pottera. Ale przecież nikt nie każę ci go lubić?
Ale jest jedna żelazna zasada. JEŻELI CZEGOŚ NIE LUBISZ NIE OCENIAJ TEGO!!! Przecież i tak to czego nie lubisz zawsze będzie gorsze, zawsze bedzie be.
JA np. nienawidzę serii niefortunnych zdarzeń. Ale czy gdziekolwiek napisałam że to jest do dupy? NIE!

Lubię Harry'ego Pottera. Jestem wciągnięta w jego świat. Ale jakbyś napisała że ten co piszę serię niefortunnych zdarzeń (albo ta) piszę gorzej od Binka to napisałabym ci to samo. Oczywiście gdybyś nie lubiła SNZ

:\ :\

Tidus i czar waszę FS mi się podoba, ale jakoś dawno odcinka nie było

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:22.