![]() |
Odp: Wredna, besztająca baba:/:/
Dużo osób próbowało ją zabić, ale większości się to nie udało :)
|
"większości" więc nielicznym sie udało ... więc jednak to możliwe ;pp
|
... z tego co przeczytałam w tym temacie, nie da się. Kilko osób próbowało, i nic z tego nie wyszło.
|
Aha... no zawsze czytam całe tematy ale wczoraj byłam wykończona więc nie chciało mi sie ;pp
Sorki za pomyłke i nie zapoznanie sie z całym tematem ... :P:P |
Słuchaj ja jestem nowa na forum ale nocne życie mam od kilku miesięcy.Widziałam ją na przedmiesciu i faktycznie ciągle wszystkich karci.Zrób opcje wypędz a jesli nie podziala poprostu nie zapisuj gry.Natomiast jesli przeszkadzasz w potrzebach to zrób shift i c a potem maxmotives.Pozdrawiam!:P
|
Pani Zadecka to legenda. O ile w The Sims 1 nie miałam przyjemności jej spotkać (grałam tylko na podstawce), o tyle w The Sims 2 mnie nieraz doprowadzała do śmiechu. Lubię to poczucie humoru twórców tej gry, nie tylko w przypadku pani Zadeckiej. A Muzeum Sz. Talugi? A Nercedes Benc? A nazwiska NPCów? :D Długo by wymieniać...
|
Do jedynki Pani Zadecka dochodzi w dodatku ''Randka'', więc nic dziwnego że jej nie spotkałaś :) U mnie tylko jeden, jedyny raz pojawiła się w jakiejś kręgielni (tu piszę o Sims 2), mimo że gram w to jakieś 2 lata z kawałkiem. Biła moich Simów za to, że kochali się w budce na zdjęcia xd.
I jeszcze jedno: DA się zabić Panią Zadecką, bo ja tego dokonałam ;p Tylko trzeba mieć ją w rodzinie, można to zrobić samym boolpropem, ale i tak łatwiej pomóc boolpropowi insimenatorem ;D Ja ją zabiłam z głodu (wyciągała rękę ze swoją torebką o.o), a potem wskrzesiłam i zrobiłam ją na zombie xD I co ciekawe nie miała karnacji zombiaka. Co jeszcze o niej wiem... nie ma biografii, jak się ją odmłodzi ma inne rysy twarzy i zielone oczy (to jakaś maska? Bez ''eksperymentów'' ma niebieskie...). Nadal kwasi twarz i nawet jako mał dziecko trzyma swoją torebkę, których ma nieskończoność, bo jak kodem moveobjects on je sprzedawałam, nadal brała nowe i nowe ;p No i ma 10 punktów kondycji i na max. aktywna w charakterze, sylwetkę ma wysportowaną, więc pewnie dlatego wygrywa wszystkie walki :p potem sprawdzę jeszcze więcej, bo sprawdzałam jakiś miesiąc temu. Edit: dowód na to, że uśmierciłam Panią Zadecką :p http://img269.imageshack.us/img269/1...eckaumiera.jpg |
eh mam tu wasza zadecką bo ona to agnieszka zadek!
nie wierzycie?to zobaczcie! http://pl.sims.wikia.com/wiki/Agnieszka_Zadek |
Cytat:
Btw, ładną historyjkę ktoś tam ułożył. Byłaby bardziej wiarygodna, gdyby przecinki były postawione we właściwych miejscach :) |
nie wiem czemu chcę ją spotkać (lubię ryzyko :)
) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:59. |