![]() |
Cytat:
|
Potrzeba cierpliwości i dużo pracy, żeby zarobić rangę.. Pomagają też umiejętności, np: technika, kreatywność, charyzma...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jedyy problm, jaki możesz mieć, to np. Sim ci umrze albo coś w tym stylu,czyli skutki wyboru złej opcji, ewentualnie popsuta parcela, ale sam kod chya nic złego nie robi (w końcu to jest kod, który jest w grze, więc nie może powodować błędów)
|
Cytat:
|
E tam, mnie jeszcze ten kod nie popsuł gry. Wyłączam, gdy już z niego skorzystam, nie klikam na opcje, których nie znam i jest ok. ;]
|
wrrr cholerna kaplica!!
:O a u mnie on wogóle nie działa o_O...no ale ja nie o tym... zbudowałam sobie kaplicę, mam tylko WB...no i elegancko, wszystko super, buduje sobie tradycyjnie łazienkę, stoły, stawiam krzesełka itp. no i przychodzi czas na sam środek ślubu-tzn. na altanę weselną. Robie takie podium, sa schodki dość dużo miejsca..ale altany nie ma. w żadnych kategoriach!! przeszukałam wszystko...i co teraz?? help me!!....ja chcem wziac tam ślub!! ;( a no i nie moge stawiać tego dużego pieca kuchennego do biznesu w domu...no a jak to jest u was?odp szybcio prosiem... :*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:55. |