![]() |
Odp: "Wybacz mi mamo"
No, fs jest super!Fajnie jakby Monika się zeszła z Piotrem, albo żeby ożeniła się z Michałem.A może nas zaskoczysz i Monika wróci do Marcina?A ciekawe co tam z Iwonką.Ciekawe jak sobie radzi.
|
Z niecierpliwością czekam na następny odcinek, baaardzo mnie wciągnęło to FS. Pzdr. :*
|
OBY TAK DALEJ, Antal.
Wiesz, że to moje ulubione fotostory? :)
I całe szczęście, że umieściłaś link w swojej sygnaturze, bo pewnie bym teraz jeszcze nie wiedziała o nowym odcinku. ;P Przechodząc do rzeczy - bardzo mi się spodobały oba odcinki, no bo trafiłam na dwa naraz ;P Piszesz coraz lepiej, bo wystarczy spojrzeć na pierwsze części, i na ostatnie - duża różnica. Naprawdę. Praktyka czyni mistrza, i Ty jesteś tego najlepszym przykładem. W początkowych odcinkach było słabiej, bo np. reakcje ludzi (Simów) na różne sytuacje były trochę dziwne. Monika "ucieka" z domu, nawet nie mówiąc nic przyjaciółce (Kindze) ani chłopakowi (Marcinowi). Pierwszą rzeczą, którą ja bym zrobiła, to zwierzenie się przyjaciołom. Anna na pytanie Moniki "gdzie jest tata?" odpowiedziała, że się rozwodzi :O Monika w pociągu wkurzyła się na Piotra, bo jej powiedział, że ludzie na nią patrzą :wacko: (No, właściwie mogła się wkurzyć z byle powodu, bo tyle złości w sobie ukrywała, odkąd matka jej nie chciała powiedzieć o szczegółach rozwodu. W końcu mogła wybuchnąć. Sorry.) Potem jeszcze Piotr w domu od razu wkurzył się na Monikę, gdy pytała go o Izę. Moim zdaniem to trochę dziwne, wszyscy tacy wybuchowi i wkurzają się przy pierwszej okazji. ALE TERAZ - czyli w ostatnich odcinkach - jest o wiele lepiej. Twoje postacie nabrały naturalności. Na przykład w zachowaniu. Reagują dokładnie tak, jakby to zrobił prawdziwy człowiek. A, i nie przepadam za nazwami geograficznymi typu ulica Simskiego czy SimCity :P Co do moich upodobań i wymagań, ŻĄDAM, żeby Piotr i Monika zeszli się znowu (tak jak większość innych czytelników ;) ). A ten Michał mógłby się zająć Pauliną albo Eweliną, ewentualnie tą Kasią, chyba że będzie jakąś straszną jędzą. A potem oni by... blablablabla. Kończę z tym wywodem, bo się okaże, że tajemnicę państwową (albo fotostorową xP) zdradziłam. I nie waż się uśmiercać żadnego z pozytywnych bohaterów, bo Cię uduszę ;D Aha, jeszcze nie oceniłam tego FS, więc teraz oceniam - na 5. Żadnego innego tak wysoko nie oceniłam (zazwyczaj daję czwórki, albo niżej.). Wiesz czemu 5? Bo to jedyne FS, które mi się aż tak podoba. Oby tak dalej, Antal. _________________ EDIT: A Kinga niech spada do kanałów pracować. |
kapitalne musisz napisać następny odcinek bo umrę z ciekawości XD :laugh:
|
Fajnie, że kontynuujesz FS (nie wątpiłam, że będziesz kontynuować, tylko spodziewałam się, że może jeszcze więcej czasu upłynąć :P).
Musiałam trochę sobie poprzypominać, bo wydarzeń i odcinków było dużo. ;) Nowe odcinki są bardzo ciekawe i mimo, że historia ciągnie się już długo, Ty nadal piszesz ją w taki sposób, że się nie nudzi i budzi zainteresowanie. ;) Ciągle coś się dzieje i widać, że masz różne pomysły. :) Wydaje mi się też, że przez ten czas wyrobiłaś sobie na plus sposób pisania (choć wcześniej też był dobry ;)). Mam nadzieję, że nic Ci nie przerwie pracy i bez komplikacji dokończysz fotostory. ;) |
Cytat:
I ubranie się zakłada, a ubrać można coś/kogoś: lalkę albo choinkę. Hm, ciekawie to się rozwija, chociaż szczerze mówiąc, miałam nadzieję, że się zejdą z powrotem, a na to nie wygląda. No, ale ciekawe, jakie będzie zakończenie ^^ |
Łał!Twoje fs jest znakomite!10\10 oczywiście!
|
Cytat:
Ale co do "obu/obojga" - popieram :) Antal, mówiłaś, że dasz następny odcinek w czasie mnie więcej 17-22 lipca, a jest już połowa sierpnia i co? Bo ja się tu niecierpliwię :>xP |
Siebie też można ubrać, w ubranie, ale ubrania ubrać nie można : P Chyba, że w kolejne ubranie xD
|
Ocho...lepszego niż to FS o Simach nie czytałam ! Wciągnęło mnie i czekam na 14 część :) BoŚkie :* :wub:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:58. |