![]() |
Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik
Jest to w opcjach gry. Musisz włączyć okienko zawartości zmodyfikowanej. Przy następnym uruchomieniu, zaraz przed wejściem do otoczenia wyświetli Ci sie to okienko i tam włącz obiekty zmodyfikowane (jakoś tak to szło ). I gdy następnym razem uruchomisz grę, dodatki powinny w niej być ;)
|
weszłam do gry i okazało się , ze to mam zaznaczone( a po wgraniu dodatków do downloads to nie wyskoczyło mi przed wejśćiem do otoczenia żadne okienko, po wejściu też nie ;-). a co do tego cepa to po kliknięciu tego CEP_Windows-AutoInstaller.zip wyskakuje mi okno o treści No cookies found!
No valid MTS2 login could be found. Please note that you must be logged into MTS2 to use this server. Reasons for this not working are: * If you are logged in, then make sure you aren't using any kind of cookie blocker, like Norton Internet Security. * Try allowing "modthesims2.com" in your security software for cookies. * MAKE SURE you have ticked the "Remember Me" option when logging in. If you do not, then you will not be able to download. Generated by getfile.php |
A jesteś w ogóle zarejestrowana na modthesims2?
Potwierdziłaś rejestrację mailem? |
zarejestrowałam się właśnie. Jestem automatycznie zalogowana, a na poczcie swojej nic nie dostałam żeby potwierdzić. Ale tak jak mówię jestem zalogowana, a mimo tego wyskakuje mi to samo okienko.
O kurcze właśnie to wszystko co tam po angielsku jest przeczytałam i zrobiłam wg ich poleceń i mam ten plik CEP_Windows-AutoInstaller.zip jest on spakowany, nie chcę nic zepsuć, więc czy ktoś może mi powiedzieć gdzi go wypakować? |
możesz na pulpit. to tylko plik instalacyjny.
|
zainstalowany. Dalej nic nie mam.
|
hmhm... jakiego rodzaju dodatki ściągałaś? bo jeżeli fryzury, make-up, ubrania itp to sprawdź czy pokazują się w Warsztacie (start-> programy-> EA Games-> The Sims 2 (lub dodatek)-> Warsztat)
|
no i właśnie o to mi chodziło ;p myślę, że teraz wszystkie dodatki będa mi działać. nie wiedziałam co to są te całe meshe! dzięki!
|
Jak to dobrze jest mieć brata w domu, który zna się na komputerach!! Wszystko mi zrobił ;-) Co i tak było szczęściem, bo on nie cierpi simsów ;)
|
Plis powiedzcie mi jak się robi własne dodatki.
Bo bardzo bym chciała zrobić parę fryzur według własnego pomysłu ale nie wiem jak :( Nawet nie wiem czy w ogóle się da. Proszę powiedzcie . |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:15. |