![]() |
Odp: Co sądzisz o tym forum ?
Cytat:
mam javę i przez chwilę widzę a potem znika -.- |
GDZIE JEST MIKA? :(
co wyście mu zrobili?? |
na wlasne zyczenie (tzn sam chcial)
|
Cytat:
Chociaż miałam tylko jedną prośbę o moda A co do banowania kumpli, to zdarzyło mi się i jakoś nikt się nie skarżył... No może jedna osoba ;) A co do smakowania władzy - nie lubię rządzić i kilka osób, które miały to zrozumieć - zrozumiały :) |
nie będę się wypowiadać na temat userów, bo nie zdążyłam jeszcze z nimi zadrzeć xD
ogólnie to lubię tutaj wpadać. pierwszym powodem jest to, że lubię grać w Simsy. drugim - atmosfera tu panująca. byłam już na jednym forum o TS i z przyjemnością stwierdzam, że to jest 100 razy lepsze B) |
Moim zdaniem to forum w połowie jest o simsach, a w połowie o offtopie ze względu na długie dyskusje użytkowników w tzw. ''wpisach'', mi np. dochodzi kilkadziesiąt wpisów dziennie :O A w połowie o Simach, bo wstawia się tutaj swoje ''dzieła'', można zadawać pytania itp...
|
Cytat:
Co do samego forum,powiem jedno bardzo zróżnicowani userzy i to mi się podoba.Parę sprzeczek było nie przeczę ale poznałam tu też bardzo fajnych ludzi. Ogólnie jestem na tak : D |
Ja jestem tu już prawię półtora roku i nie żałuję tego że tu się zarejestrowałem, userzy są fajni, obsługa i nadzór forum na najwyższym poziomie, styl forum zabytkowy, ale mi się podoba. Ogólnie to fajnie tu jest, i myślę że tak będzie przez kolejne lata ;)
|
powiem tylko tyle, że kiedyś było fajniej. jestem nadal, bardziej jakiś sentyment.
|
@up, no dokładnie. =)
jakiś czas temu nie było przynajmniej powszechnego lizodupstwa, wymuszonej kulturki i ogólnego '<33333333'. Przesadzam? Nie sądzę. Otwórzcie sobie którykolwiek popularniejszy temat z działu dodatków czy domów. Nie, kochani, nie jesteście pokemonami. Jeszcze. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:43. |