TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Co sądzisz o tym forum? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38682)

Iminashi 01.03.2009 20:06

Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Cytat:

Napisał Ellie (Post 971585)
czasem aż zapominam, ze to forum o simsach xd

ja tak samo
mam javę i przez chwilę widzę a potem znika -.-

Chryzantem Złocisty 01.03.2009 20:49

GDZIE JEST MIKA? :(
co wyście mu zrobili??

Odyn 01.03.2009 20:51

na wlasne zyczenie (tzn sam chcial)

Björk 02.03.2009 08:57

Cytat:

Napisał Oazis (Post 868180)
Powiem wam tak. Bycie modem lub adminem ssie. Wszystko musisz robić, wciąż coś wymyślać by wam nudno nie było, zamykać tematy, czyścić działy, zmieniać nicki, banować, banować potem wasze mutikonta, potem IP, wlepiać ostrzeżenia, badać czy ktoś regulaminu nie łamie, czy nie bierze rzeczy z płatnych stron i ZAWSZE ktoś ma albo duża liczba osób ma pretensje. Dochdozi do tego wiecznie pełna skrzynka PM, wiecznie prośby "Daj mi moda plzplzplzplz", zażalenia, skargi i zawsze coś od Ciebie chcą. Jedna, jedyna osoba na forum napisała do mnie jedynie w celu nawiązania znajomości (Libbiaczek mój :*) No i tyle. Nic fajnego.
Aha dorzućmy do tego, że zostając admem czy modem od razu tracisz duże grono znajomych, którzy oczekują od Ciebie taryfy ulgowej "bo kumpla nie zbanuje", nie raz usłyszysz "Zmieniłeś się ! Zasmakował władzy i mu się w dupie poprzewracało" no i dorzućmy, że amsz o wiele mniej czasu wolnego ;P

A ja to polubiłam :)
Chociaż miałam tylko jedną prośbę o moda ?
A co do banowania kumpli, to zdarzyło mi się i jakoś nikt się nie skarżył... No może jedna osoba ;)
A co do smakowania władzy - nie lubię rządzić i kilka osób, które miały to zrozumieć - zrozumiały :)

schogetten 02.04.2009 18:11

nie będę się wypowiadać na temat userów, bo nie zdążyłam jeszcze z nimi zadrzeć xD

ogólnie to lubię tutaj wpadać. pierwszym powodem jest to, że lubię grać w Simsy. drugim - atmosfera tu panująca. byłam już na jednym forum o TS i z przyjemnością stwierdzam, że to jest 100 razy lepsze B)

dżin. 02.04.2009 19:34

Moim zdaniem to forum w połowie jest o simsach, a w połowie o offtopie ze względu na długie dyskusje użytkowników w tzw. ''wpisach'', mi np. dochodzi kilkadziesiąt wpisów dziennie :O A w połowie o Simach, bo wstawia się tutaj swoje ''dzieła'', można zadawać pytania itp...

shiyo 03.04.2009 10:23

Cytat:

Napisał Ellie (Post 971585)
czasem aż zapominam, ze to forum o simsach xd

Mam identycznie B).
Co do samego forum,powiem jedno bardzo zróżnicowani userzy i to mi się podoba.Parę sprzeczek było nie przeczę ale poznałam tu też bardzo fajnych ludzi.
Ogólnie jestem na tak : D

kubuss 03.04.2009 15:33

Ja jestem tu już prawię półtora roku i nie żałuję tego że tu się zarejestrowałem, userzy są fajni, obsługa i nadzór forum na najwyższym poziomie, styl forum zabytkowy, ale mi się podoba. Ogólnie to fajnie tu jest, i myślę że tak będzie przez kolejne lata ;)

gruszka. 03.04.2009 21:03

powiem tylko tyle, że kiedyś było fajniej. jestem nadal, bardziej jakiś sentyment.

shezza 04.04.2009 18:48

@up, no dokładnie. =)
jakiś czas temu nie było przynajmniej powszechnego lizodupstwa, wymuszonej kulturki i ogólnego '<33333333'. Przesadzam? Nie sądzę. Otwórzcie sobie którykolwiek popularniejszy temat z działu dodatków czy domów. Nie, kochani, nie jesteście pokemonami. Jeszcze.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:43.