![]() |
Odp: Wasz pierwszy dodatek
Moim pierwszym dodatkiem było chyba "Na studiach" lub "Własny biznes", dokładnie nie pamiętam.
|
"Cztery Pory Roku" - zakupiłam jako pierwszy i do tej pory jest moim ulubionym EP. Dalszych po CPR dodatków nie mam i trochę się martwię, bo ta płyta jest już strasznie zryta po takim czasie użytkowania, a z niej właśnie odpalam grę. Chyba będę musiała niedługo kupić nową, bo ta może niedługo odmówić posłuszeństwa ;/ |
Ja jako pierwsze kupiłam akcesoria - Młodzieżowy Styl :)
A później to już poleciałam z resztą.. :P |
Cztery pory roku. Jeśli ma się ten dodatek jako jedyny - szału nie robi. Wraz jak zaczęły mi przybywać inne dodatki - zwierzaki, na studiach itd. gra robiła sie ciekawsza.. ; ]
|
Ja miałem 5 pierwszych dodatków (NŻ,WB,Z,CPR i P(pożyczone :D )) + OŻ kupione żeby odpalic grę :P
|
mój pierwszy dodatek to na studiach :) kupiłam zaraz jak tylko wyszedł
|
Moim pierwszym dodatkiem były Cztery pory roku..
Pamiętam nawet swój pierwszy dom z tym dodatkiem, martwiłam się że pomidory mi nie rosną |
pierwsze akcesoria : Rozrywka Rodzinna
pierwszy dodatek : Podróże :smile: |
Mój pierwszy dodatek to nocne życie,potem pamiętam,że był zwierzaki a potem to jakoś sam uzbierałem wszystkie dodatki ,nie pamiętam w jakiej kolejności,ale wiem,że mój ostatni dodatek kupiłem na początku 2009 roku - na studiach.Akcesoria - mam imprezę,szyk i elegancja i ikea.
|
Moim pierwszym dodatkiem było "Nocne Życie" z racji tego, że miałam "Double Deluxe", a pierwszymi akcesoriami były "Impreza".
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:00. |