TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42867)

mabda 14.08.2008 16:20

Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

przeciez mozesz sobie postawic bloki w swoim sasiedztwie, do ktorego jestes przyzwyczajona. nie bedzie przeciez tak, ze tylko w belladonnie bedziesz mogla miec bloki, a w kwitnacych wzgorzach czy gdziekolwiek indziej juz nie

Lattine 14.08.2008 19:05

Cytat:

Napisał Wickoo (Post 843946)
Naprawdę Ciebie to ciekawi, czy nabijasz posty? :)
Trochę nie podoba mi się kwestia kolejnego sąsiedztwa. Wolałbym dzielnicę do już istniejących sąsiedztw.

Naprawdę mnie to ciekawi ;)
Moja płyta od podstawy jest tak porysowana że napęd jej nie czyta, a muszę wszystko odinstalować.
To wie ktoś czy wyjdzie taki zestaw?

Panda 14.08.2008 19:25

a moim skromnym zdaniem nic nie pobije TS2,Napewno kupie kontynulujac tradycje ale bede popylal w 2.No co mazna lepszego wymyslic?Tworcy spalili sie na 2 i jescze tyle dodatkow.Ja wiem ze TS to zyla zlota ale chyba 4 nie zrobia bo co jeszcze?W 2 jest wszystko!Oni robia juz to tylko dla forsy zeby ludzie kupowali i potem nawet sie rozczarowali.Juz widac na TS2 ze poszli w full komerch.przeciez gdzie to sie nadaje od 7 lat?To ziomy z pierwszej klasy i juz beda bara-bara ogladac?Jeeszcze nie ma oznakowac zeby te dzieci wykiwac!Przeginaja!TS1 bylo 12+ a Ts2...Widzilaem na YT trailer 3.Glupie!

AMSTA 14.08.2008 21:59

"Moja płyta od podstawy jest tak porysowana że napęd jej nie czyta, a muszę wszystko odinstalować."

mozesz skopiowac sobie plytke zawsze...

PS. zobaczymy co to za cudo xD

Panda 15.08.2008 10:08

Cytat:

Napisał Adish (Post 844153)
Trójka będzie od 12 lat. Tylko skoro robią to dla osób eee... "dojrzalszych" nich dwójke to po co ta cukierkowa grafika? xD No ale może chcieli aby wszystko wyglądało jeszcze bardziej idyllicznie niż w dwójce...

Wracając do tematu, nie mogę się doczekać dodatku. Coś mi się wydaje, że będzie to mój ulubiony ^^

Myśle że cukierkowa grafika jest poto zeby naprawic ten smutny i fatalny klimat z jedynki czyli chumor jak spadal to trudno go podnisc bardzo,twarze kosciotropow z nalozonom skorom i nawet w dzien byl klimat jak z jakiegos szerloka holmsa w londynie tylko ze sloncem.Teraz jest taka grafa zeby bylo bardziej happy:PJuz w 2 to widac.Humor blyskawicznie sie podnosi,aspiracje do spelniania,simowie sie raczej usmiechaja niz martwia,

Lattine 15.08.2008 14:46

Cytat:

Napisał AMSTA (Post 844160)
"Moja płyta od podstawy jest tak porysowana że napęd jej nie czyta, a muszę wszystko odinstalować."

mozesz skopiowac sobie plytke zawsze...

no wlasnie nie moge! plyty tak jakby nie ma w napedzie!
co do OŻ to juz odliczam dni do premiery!

SiMsMaNiAk 16.08.2008 09:50

Mam pytanie. W różnych źródłach są różne informacje. Jaką wielkość musi mieć pamięć RAM, aby gra działała poprawnie???

Pozdrawiam
SiMsMaNiAk

Searle 16.08.2008 10:25

Zależy ile do tej pory masz dodatków. Ja mam 512 RAM i 5 dodatków i gra jakoś mi śmiga. Osiedlowe Życie potrzebuje do zainstalowania 1,5 GB wolnego miejsca.

SiMsMaNiAk 16.08.2008 10:31

Czyli 512 MB RAM wystarczy??? Bo ja mam 5 dodatków i 2 mini-packi i nie wiem, czy przy 6 dodatkach gra będzie działać. Nie potrzeba 1 GB RAM-u?

blakistoni 16.08.2008 10:52

Powinno.. ja mam 6 dodatków i 4 mini - packi 512MB Ram -u i śmiga jak należy..albo jestem wyjątkiem albo nie potrzeba 1 GB ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:05.