![]() |
Odp: Otwórz oczy...+18
no i doczekałam sie :D
odcinek jak zawsze bomba ;D pisz dalej. ;p |
fabuła super! a te +18 :P super ^^ 1000000/10 ;] oby tak dalej
|
Świetny odcinek!:)
Nigdy bym Any nie podejrzewała o taką pomysłowość. Zastanawia mnie fakt, czemu Aladar nie wyparł się fałszywych zarzutów... On nie może zginąć, musi być z Nancy!:P Podobnie Siwan. Mam nadzieję, że przeżyje. Ana nigdy by sobie nie wybaczyła jego śmierci. Tak podkręciłaś akcję w tym odcinku, że następnego na pewno się nie doczekam!:P |
Żeby rozwiać wszystkie wątpliwości powiem, że Siwan i Roni NAPRAWDĘ zginęli. Była to cześć mojego nikczemnego planu :P Przyznaje, że nie jestem fanką szczęśliwych zakończeń... chociaż zakończenie tego fs może być szczęśliwe (to jeszcze trzeba ustalić) :)
A co do pytania czemu Aladar się przyznał do zarzutu Nancy... no to powiem, że w zamierzeniu miało to wyglądać tak, że on musiał się przyznać bo gdyby zaprzeczył, Igor zaczął by podejrzewać, że cała ta historia z wirusem jest zmyślona. Dlatego zrobił to po części dlatego, żeby nie zdradzić dziewczyn (trochę nieprzemyślane, wiem). Dzięki za komentarze i od razu mówie, że trochę czasu minie zanim wrzucę nowy odcinek, ale zdradzę wam, że ujawnię w nim przeszłość Nancy i pojawi się stara "dobra" znajoma Aladara :) PS Niedługo powróci Mika/Alice... tak tylko wspominam jakbyście się za nią stęsknili :) |
Wspaniały ten odcinek. Aladar...hm... Mi się wydaje, że on to zrobił mimo wszystko z lojalności, tzn. chciał ochronić dziewczyny. I tak Ana mnie zaskoczyła. Niby taka niewinna, a kłamie jak z nut. No i w końcu Roni i Siwan. Szkoda mi tylko Roniego, bo Siwana od początku nie polubiłam. Myślałam, że stworzą z Nancy i Aladarem szczęśliwą rodzinkę^^'
Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek:) |
Cytat:
Faktycznie szkoda młodego - Nancy będzie miała jeszcze większe wyrzuty sumienia :( Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ech, ty naprawdę jesteś niedobra... Ale i tak cię kochamy :D |
Cytat:
Chociaż szczerze Ci powiem, że wolałabym aby to np.: Aladar zginął lub kto inny niż Roni. On się już dużo wycierpiał. Lecz skoro był taki zamysł to ok. |
Ty zła kobieta jesteś ;) i nikczemna :)) ale Roni był ciekawą postacią no szkoda mi go ale pewnie nam to wynagrodzisz ;) czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek
|
Kiedy następny odcinek?
|
Podejrzewam, że wtedy, kiedy Fobika umieści go na forum:)
A tak po za tym, też podczepiam się pod pytanie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:15. |