TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Otwórz oczy...+18 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42896)

angelaa 24.09.2008 18:59

Odp: Otwórz oczy...+18

no i doczekałam sie :D
odcinek jak zawsze bomba ;D
pisz dalej. ;p

mateusz812 24.09.2008 19:56

fabuła super! a te +18 :P super ^^ 1000000/10 ;] oby tak dalej

Libby 25.09.2008 13:10

Świetny odcinek!:)
Nigdy bym Any nie podejrzewała o taką pomysłowość. Zastanawia mnie fakt, czemu Aladar nie wyparł się fałszywych zarzutów... On nie może zginąć, musi być z Nancy!:P Podobnie Siwan. Mam nadzieję, że przeżyje. Ana nigdy by sobie nie wybaczyła jego śmierci.
Tak podkręciłaś akcję w tym odcinku, że następnego na pewno się nie doczekam!:P

Fobika 25.09.2008 17:20

Żeby rozwiać wszystkie wątpliwości powiem, że Siwan i Roni NAPRAWDĘ zginęli. Była to cześć mojego nikczemnego planu :P Przyznaje, że nie jestem fanką szczęśliwych zakończeń... chociaż zakończenie tego fs może być szczęśliwe (to jeszcze trzeba ustalić) :)
A co do pytania czemu Aladar się przyznał do zarzutu Nancy... no to powiem, że w zamierzeniu miało to wyglądać tak, że on musiał się przyznać bo gdyby zaprzeczył, Igor zaczął by podejrzewać, że cała ta historia z wirusem jest zmyślona. Dlatego zrobił to po części dlatego, żeby nie zdradzić dziewczyn (trochę nieprzemyślane, wiem).
Dzięki za komentarze i od razu mówie, że trochę czasu minie zanim wrzucę nowy odcinek, ale zdradzę wam, że ujawnię w nim przeszłość Nancy i pojawi się stara "dobra" znajoma Aladara :)
PS
Niedługo powróci Mika/Alice... tak tylko wspominam jakbyście się za nią stęsknili :)

Nyks 25.09.2008 17:52

Wspaniały ten odcinek. Aladar...hm... Mi się wydaje, że on to zrobił mimo wszystko z lojalności, tzn. chciał ochronić dziewczyny. I tak Ana mnie zaskoczyła. Niby taka niewinna, a kłamie jak z nut. No i w końcu Roni i Siwan. Szkoda mi tylko Roniego, bo Siwana od początku nie polubiłam. Myślałam, że stworzą z Nancy i Aladarem szczęśliwą rodzinkę^^'
Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek:)

Callineck 25.09.2008 19:35

Cytat:

Napisał Fobika (Post 867289)
Siwan i Roni NAPRAWDĘ zginęli

A ja nie uwierzę dopóki nie zobaczę!
Faktycznie szkoda młodego - Nancy będzie miała jeszcze większe wyrzuty sumienia :(

Cytat:

Była to cześć mojego nikczemnego planu :P

Oj, naprawdę jesteś nikczemna! ;)

Cytat:

Przyznaje, że nie jestem fanką szczęśliwych zakończeń...

Nie, no Siwan był od początku do odstrzału - taki jakiś bohater za krórym nikt nie będzie tęsknił... To w takim razie się domyślam kto będzie następny ;)

Cytat:

Niedługo powróci Mika/Alice... tak tylko wspominam jakbyście się za nią stęsknili :)

Ja nie ;) Za to mój ulubieniec na pewno nie wróci... :(

Ech, ty naprawdę jesteś niedobra... Ale i tak cię kochamy :D

Fiorella 26.09.2008 13:59

Cytat:

:P Przyznaje, że nie jestem fanką szczęśliwych zakończeń... chociaż zakończenie tego fs może być szczęśliwe (to jeszcze trzeba ustalić)

To podobnie jak jak, ale ja wolę na pół szczęśliwe zakończenia, kiedy nie jest źle, ani tak pieknię jak w bajce.
Chociaż szczerze Ci powiem, że wolałabym aby to np.: Aladar zginął lub kto inny niż Roni. On się już dużo wycierpiał. Lecz skoro był taki zamysł to ok.

ptasie mleczko 26.09.2008 15:17

Ty zła kobieta jesteś ;) i nikczemna :)) ale Roni był ciekawą postacią no szkoda mi go ale pewnie nam to wynagrodzisz ;) czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek

Karcia028 05.10.2008 13:18

Kiedy następny odcinek?

Nyks 05.10.2008 16:41

Podejrzewam, że wtedy, kiedy Fobika umieści go na forum:)
A tak po za tym, też podczepiam się pod pytanie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:15.