![]() |
|
Odp: Company
Cóż za mistrzowskie i trafiające w dziesiątkę podsumowanie! Swoją drogą wiedziałam, że zrobisz to po mistrzowsku :D ahh ten kaloryfer ... a może by tak zrobić sondę z głosowaniem który najpiękniejszy i najlepszy?
|
Call, piękne podsumowanie;), ale musisz wprowadzić poprawkę. A mianowicie:
Max-charakterek, cięte riposty.:) Fryzura to ewentualnie przy okazji;). |
A teraz dla stęsknionych i nieśpiących wielbicielek ranking golizny, czyli kto ile razy został ukazany na zdjęciach bez górnego odzienia:
1. Jonh 6 razy - najbardziej obnażany bohater Company 2. Max 3 razy 3. Henry 2 razy 4. Albert, Malik i tajemniczy brat Szefa 1 raz Jesli chodzi o kobiety to bezkonkurencyjna okazała się Juliette nawet po uwzglednieniu damy z obrazu Szefa. Zwycięzcom serdecznie gratulujemy :D |
Przeczytałam ajpierw I część, wczoraj zaczęłam jeszcze raz - do X i jestem fanką <3
Nie mialam jakos czasu czytac na bieżąco ... Kocham to FS, jest świetne. Nie zdziwię się, jak za kilka lat napiszesz książkę :p edit. skończyłam czytać. jestem pod wrażeniem. jutro zabieram się za "concern" xD : ) |
Dzięki, Elle:) Cieszę się, że Ci się podoba. Mam nadzieję, że druga część też ujdzie:P
(nie ma to jak zapłon:P) Chciałąbym napisać książkę, ale nie sądzę, aby mi to kiedykolwiek wyszło...:P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:11. |
|