![]() |
Odp: Które Akcesoria są najlepsze?
ikea bo meble sa tanie i mozna je uzywac do starterow ;x
h&m, kuchnie i łazienki też ujdą. |
Hmmm chyba IKEA, bo dostaję wreszcie fajne meble do salonu.
|
ja sądzę że moda z h&m poraz pierwszy simy mają tak odjechane ciuchy;D mam na myśli maxisowskie ubrania a nie ściągane z neta:) fajny jest tez zestaw świąteczny... mikołaj choinka i wogóle;)
|
Szyk i elegancja, Ikea, Kuchnia i łazienka, Impreza, Moda z H&M oraz Rezydencje i ogrody :>
|
ikea- fajne meble,
h&m- duzo ladnych ubran, kuchnia i lazienka- podejrzewam ze tez jest fajna ale osobiscie nie posiadam :] |
szyk i elegancja, bo sama jestem raczej taka 'elegantna' i te ciuchy oraz meble trafiaja w moj guscik :}
poza tym jeszcze na swieta, bo tworza swietny klimacik <3 |
uważam że moda z H&M jest najfajniejszym dodatkiem;p w sumie na święta tez jest spoko;p mikołaj i wogóle;D teraz przymierzam sie do kuchni i łazienek;) Co o tym sądzicie? warto je instalować??
|
Zagłosowałam na Moda z H&M, bo bardzo podobają mi się nowe ubrania.
Oprócz tego lubię Na Święta, bo kocham tę atmosferę, kiedy ogień wesoło bucha w kominku, w tle lecą kolędy, tata ogląda album ze zdjęciami, a mama przygotowuje ciasteczka dla Mikołaja. |
Ja tam najbardziej lubię Święta, bo jest Mikołaj i robi się świątecznie zwłaszcza jak ma się CPR. ;)
|
A mi, tak samo jak aluminium. najbardziej podoba się mikołaj.
Fajnie jest jak się piecze ciastka, mikołaj siusia do toalety (problemy z prostatą??? 0_0) no, i jak się podpala choinka pod schodami xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:56. |