TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   FTS Newsletter (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=567)
-   -   Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51537)

lay 08.08.2009 11:29

Odp: Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje

Cytat:

Napisał Rooi (Post 1091222)
ok, pytanie 2: gdzie ty tu masz sensowna i konstruktywna krytyke?

Sensowna krytyka to taka, w której wiadomo, co i dlaczego danej osobie się nie podoba. Tak jest w tym przypadku...

wildthing 08.08.2009 11:30

komentujecie i dyskutujecie tak jakby bylo o czym ;).

nowe logo do horoskopu
[IMG]http://i29.************/2vrztk1.png[/IMG]
i to by bylo na tyle ode mnie, przydaloby sie zebyscie juz w koncu pokazali te cala gazetke, chociaz znajac zycie w rzezni jest od miesiaca

Odyn 08.08.2009 11:43

Cytat:

Napisał Slythia (Post 1091228)
Sensowna krytyka to taka, w której wiadomo, co i dlaczego danej osobie się nie podoba. Tak jest w tym przypadku...

no to co ci sie nie podoba, zapowiedzi artykulow?

lay 08.08.2009 12:01

Cytat:

Napisał Rooi (Post 1091238)
no to co ci sie nie podoba, zapowiedzi artykulow?

Może i nie powinno się oceniać książki po okładce, lecz... zapowiedzi, czegokolwiek - książki, gazety, filmu, gry, powinny zachęcać do oczekiwania nań. W tym przypadku tytuły artykułów... bardziej odrzucają, niż zachęcają. Owszem, nie spodziewałam się niewiadomo jak wysokiego poziomu i tekstów na miarę najlepszych dziennikarzy, lecz czegoś, co będzie się miło, lekko i przyjemnie czytało, ot tak dla rozrywki. Na obecną chwilę obecną nie zapowiada się, by tak miało się stać.

brzos 08.08.2009 12:06

Cytat:

Napisał Slythia (Post 1091247)
Może i nie powinno się oceniać książki po okładce, lecz... zapowiedzi, czegokolwiek - książki, gazety, filmu, gry, powinny zachęcać do oczekiwania nań. W tym przypadku tytuły artykułów... bardziej odrzucają, niż zachęcają. Owszem, nie spodziewałam się niewiadomo jak wysokiego poziomu i tekstów na miarę najlepszych dziennikarzy, lecz czegoś, co będzie się miło, lekko i przyjemnie czytało, ot tak dla rozrywki. Na obecną chwilę obecną nie zapowiada się, by tak miało się stać.

: )))) : )))))

Odyn 08.08.2009 12:16

Cytat:

Napisał Slythia (Post 1091247)

a skad wiesz jak to sie bedzie czytalo...?

Vanitas 08.08.2009 12:18

Ja tam czekam na ten numer gazetki a pytanie o orientację Nomada zachęca do przeczytania :D

lay 08.08.2009 12:24

Cytat:

Napisał Rooi (Post 1091250)
a skad wiesz jak to sie bedzie czytalo...?

Rzadko kiedy niezachęcający mnie tytuł kryje pod sobą interesujący artykuł (chyba, że to jakaś dziwna przenośnia, której nie potrafię rozszyfrować). Innych podstaw do oceny gazetki na tą chwilę nie mam.

Odyn 08.08.2009 12:27

tylko problem polega na tym, ze sa to skroty ulozone przez nastolatka, a nie dziennikarza po UJ i speca od reklamy :)

lay 08.08.2009 12:30

Cytat:

Napisał Rooi (Post 1091257)
tylko problem polega na tym, ze sa to skroty ulozone przez nastolatka, a nie dziennikarza po UJ i speca od reklamy :)

Ze mnie także żaden dziennikarz czy nawet humanista, a zabawę w redaktora szybciej zakończyłam, niż się rozpoczęła :). Dobrze wiem, do jakich tekstów są zdolni nastolatkowie.

@down
Toż pisałam, że nie ;x.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:05.