TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

zelkam 17.01.2010 12:53

Odp: Problemy z misjami

przesuń dokładnie kursorem po ścianach - może jest tam ukryte przejście, które trzeba zbadać

Nunczaki Orientu 17.01.2010 15:28

Hej

Pytanko, w zasadzie proste, ale misja strasznie mnie wnerwicowała.

Jest misja w której trzeba przynieść jakieś coś z jakiś celtyckich ruin. Gdzieś tam wpadło do jakiejś dziury i... Bach. Każdy tą misje z Francji chyba zna. Pytanie za sto punktów - Co to do ma być, ten jakiś obiekt, przeszukałam już prawie cały grobowiec, została misja którą bardzo lubię, bo jest prosta, ale za Chiny nie chce mi się wyświetlić. To jest ta z biblioteką Landgraaba.

Proszę o szybką pomoc, najlepiej w ciągu 4 minut :D

Chloé 17.01.2010 16:03

Ten obiekt to była piłka do zbijaka, ta czerwona :)

zelkam 17.01.2010 16:14

piłka baseballowa - biała z czerwonymi paskami - jest w skrzyni w najdalszej komnacie

Nunczaki Orientu 17.01.2010 16:53

Pomogło mi to - niestety niewiele, bo jestem troche walnięta w sprawach grobowców -
Mogłabym prosić o informacje takie jak:
- Poziom piętra-
Co znajduje się obok komnaty, co mi baardzo pomoże -
Komnata wielkości -

Jeśli można to screen.

Już dziekuję za pomoc, i wiem, że dużo wymagam :)

Starly 18.01.2010 10:54

Jest na poziomie -2, (tym ostatnim) a przed tą komantą znajduje się duży, labirynt z żywopłotu, który raczej trudno przegapić. Komnata jest dość duża, jest tam kilka stosów antycznych monet i kilka skrzyń na skarby. Do tej komnaty prowadzą jedyne w tym labiryncie dwuskrzydłówo drzwi, otwiera się je przesuwając posąg który stoje gdzieś obok.

zosiajuly 18.01.2010 22:22

Odp: Problemy z misjami - Topór

mam problem, wystąpiła jakiś błąd w misji bo przeszłam ją do końca ale toporek na ścianie się nie pojawił i skróty do wyjścia też nie, z tego co czytałam to taki błąd się zdarza, czy jeśli skasuję tę misję i zacznę ja jeszcze raz to będzie to prawidłowo działać ?? pomóżcie

Mamełe 19.01.2010 06:57

Odp: Problemy z misjami - Topór

Cytat:

Napisał zosiajuly (Post 1193558)
mam problem, wystąpiła jakiś błąd w misji bo przeszłam ją do końca ale toporek na ścianie się nie pojawił i skróty do wyjścia też nie, z tego co czytałam to taki błąd się zdarza, czy jeśli skasuję tę misję i zacznę ja jeszcze raz to będzie to prawidłowo działać ?? pomóżcie

Kupowalas topor za pomoca kodu buydebug?

Nunczaki Orientu 19.01.2010 08:31

A jeśli już to co?
Znika ze ściany?

zosiajuly 19.01.2010 10:24

kodu wolałabym nie używać
a topór po prostu się nie pojawia w miejscu gdzie powinien się pojawić, jest melodyjka, światełka i koniec, nic więcej się nie dzieje, cały czas w misji mam szukaj topora

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:04.