![]() |
Odp: Problemy z misjami
przesuń dokładnie kursorem po ścianach - może jest tam ukryte przejście, które trzeba zbadać
|
Hej
Pytanko, w zasadzie proste, ale misja strasznie mnie wnerwicowała. Jest misja w której trzeba przynieść jakieś coś z jakiś celtyckich ruin. Gdzieś tam wpadło do jakiejś dziury i... Bach. Każdy tą misje z Francji chyba zna. Pytanie za sto punktów - Co to do ma być, ten jakiś obiekt, przeszukałam już prawie cały grobowiec, została misja którą bardzo lubię, bo jest prosta, ale za Chiny nie chce mi się wyświetlić. To jest ta z biblioteką Landgraaba. Proszę o szybką pomoc, najlepiej w ciągu 4 minut :D |
Ten obiekt to była piłka do zbijaka, ta czerwona :)
|
piłka baseballowa - biała z czerwonymi paskami - jest w skrzyni w najdalszej komnacie
|
Pomogło mi to - niestety niewiele, bo jestem troche walnięta w sprawach grobowców -
Mogłabym prosić o informacje takie jak: - Poziom piętra- Co znajduje się obok komnaty, co mi baardzo pomoże - Komnata wielkości - Jeśli można to screen. Już dziekuję za pomoc, i wiem, że dużo wymagam :) |
Jest na poziomie -2, (tym ostatnim) a przed tą komantą znajduje się duży, labirynt z żywopłotu, który raczej trudno przegapić. Komnata jest dość duża, jest tam kilka stosów antycznych monet i kilka skrzyń na skarby. Do tej komnaty prowadzą jedyne w tym labiryncie dwuskrzydłówo drzwi, otwiera się je przesuwając posąg który stoje gdzieś obok.
|
Odp: Problemy z misjami - Topór
mam problem, wystąpiła jakiś błąd w misji bo przeszłam ją do końca ale toporek na ścianie się nie pojawił i skróty do wyjścia też nie, z tego co czytałam to taki błąd się zdarza, czy jeśli skasuję tę misję i zacznę ja jeszcze raz to będzie to prawidłowo działać ?? pomóżcie
|
Odp: Problemy z misjami - Topór
Cytat:
|
A jeśli już to co?
Znika ze ściany? |
kodu wolałabym nie używać
a topór po prostu się nie pojawia w miejscu gdzie powinien się pojawić, jest melodyjka, światełka i koniec, nic więcej się nie dzieje, cały czas w misji mam szukaj topora |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:04. |