![]() |
Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.
Kurde nie wiem już co mam robić z tym wywalaniem, nie gram w Simsy od ponad dwóch miesięcy, bo mam po prostu dość wywalania, czasem za nimi bardzo tęsknię, szczególnie teraz, gdy wychodzi nowy dodatek. Nraasy mam, ale wywalało już wcześniej, jak je usunęłam to tak samo. Nie wiem już kompletnie co mam robić. Zmiana systemu z XP na W7 pomogłaby?
|
co się dzieje z tymi simsami no! ;< zaczęło mnie wywalać przy każdej próbie zapisu... a dziś udało mi się wreszcie zainstalować nową aktualizację i co... ;< zakochałam się w CPR ale co to za gra, pograć sobie jak przy zapisie wywala i potem od nowa... co robić? :(
|
coraline, mam to samo, nic nie pomaga :( spróbuję zrobić reinstalację gry, ale już nie mam siły na to wszystko :(
|
ja daje im jeszcze dziś szansę, powalczę trochę a jak się nie da to już sama nie wiem, chyba reinstalka... ale dopiero co robiłam, co za beton! ;(
ps. Castieeeel <3 ^^ |
nom, Castiel <3
zastanawiam się nad reinstalką, ale nie mam już siły na to... |
kurcze u mnie to samo, najpierw błedy zapisu 12, a potem juz sie zaczela zacinac gra podczas gry, i potem wiadomo wylacza sie. nie wiem o co chodzi, jeszcze pare dni temu tak nie bylo a nic nie instalowalam. komp spelnia warunki w nadmiarze ;] m a s a k r a, instalowalam wszystko od nowa jakies 2 tyg temu, chyba padne.. poradziliscie sobie ? jak tak to piszcie jak :)
|
Może grę przeinstaluj, albo sterowniki komputera zaktualizuj...
Spróbuj też obniżyć szczegółowość grafiki i sprawdź, czy się wtedy zacina... |
ok, sproboje, faktycznie ostatnio gra lub komputer nieco mi świruje, czesto zmienia mi sie samoistnie rozdzielczosc na pulpicie, po czym w grze musze ustawiac wszystkie opcje od nowa..
|
Skoro tak to aktualizacja sterowników powinna pomóc... :)
|
aha, ok sproboje i dam znac
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:21. |