![]() |
Odp: Detektyw Georgia Roberts
Gio czyli teraz wiem, że mam się przygotować na bardzo długi komentarz :D
I dodam, żeby również nie było nie na temat :D że bonus który wstawiłeś jest świetny mimo, że to nie ten właściwy :) cholernie podoba mi się sposób w jaki robisz te fotki, Georgia wygląda świetnie, tło i czcionka też :) Tak nawiasem mówiąc, to szkoda, że troszkę "zapuściłeś" ten dział z reklamami FS bo zdjęcia w nim są świetne (ja bym w życiu takich nie zrobiła :D) To chyba tyle, nie będę Ci zaśmiecać FS swoimi nietematowymi komentarzami :D |
Hm... Plakacik bardzo fajny ;) Podoba mi się mina Georgii ;)
|
nie wiem, chyba ostatnio mi sie nudzi i stopniowo czytam rozne fs, teraz padlo na twoje;p
przeczytalam wszystkie odcinki i musze przyznac, ze sa naprawde dobre. georgia mimo swojej wredoty jest dosyc zabawna postacia i od razu ja polubilam. mam jednak wrazenie, ze zle charaktery sa zbyt mdle. tak jak kreacja dobrych wyszla ci super, tak ci zli niezbyt mi sie podobaja. brak im 'pazura';p ale oczywiscie to tylko moje zdanie. w kazdym razie na pewno bede czytac dalej ;) |
Bonus fajny, Georgia walnęła super minę :P
|
Bardzo dziękuję wszystkim za komentarze do bonusu :P
Cytat:
foda-se Co jak co, ale jak zobaczyłem Twojego posta, to pomyślałem, że zganisz mnie za offtop, albo zbyt dużą liczbę bonusów :D A tutaj jednak komentarz :P Cytat:
Cytat:
Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) EDIT: Jest ten bonus, nie wiem czy mi wyszedł, ale jest :D Oryginalne cytaty z House'a, nieco przerobione :D GEORGIA VS. HOUSE ODC. 1 "AFGAŃSKA *****A" [IMG]http://i26.************/mh6e4j.jpg[/IMG] GEORGIA VS. HOUSE ODC. 2 "TO ZABOLAŁO..." [IMG]http://i31.************/25u4gsn.jpg[/IMG] GEORGIA VS. HOUSE ODC.3 "WSZECHOBECNA BIUROKRATYZACJA" http://img704.imageshack.us/img704/1976/ad3r.png |
Co prawda nie oceniłam jeszcze odcina, ale z pewnością to nadrobie.
Tymczasem oceniam ten bonusik. Bardzo mi się podoba, ale ten House nom tak do końca nie odzwierciedla ideału, ale można na to przymkąć oko- w każdym bądź razie poznałabym. Zdjęcia i teksty są OK. To wszysyko- bardzo fajnie, że masz chęci na robienie takich urozmaiceń .:) |
Haha :D
Georgia wyszła na tych zdjęciach po prostu przebosko :D Teksty też dobre :D |
w sensie chodzilo mi, ze z tymi zlymi to takie 'pitu pitu' XD gdzies tam cos niby spiskuja, gdzie indziej cos tam robia, ale w sumie nawet nie robia tego dobrze (jakos wszyscy przezyli;p) i nawet nie wydaja zlowieszczego smiechu! (dobra, tutaj fantazja zdecydowanie wziela gore >D). to takie wiesz, mrowki, ktore mozolnie pracuja i poki co nie widac zadnych efektow. przydaloby sie cos z rozmachem!
wiesz, rozumiem, ze dobro zwycieza zlo, ale wydaje mi sie, ze powinno miec tez rownego przeciwnika ;> no ale dobra NIE CZYTAJ tak sobie tylko snuje swoje podstepne plany a co do bonusa (ostatniego, bo wybacz, ale nie chce mi sie reszty przegladac;p) to mimo, iz bardzo srednio lubie house'a, to teksty sa calkiem fajne! |
Szlag mnie trafi, tak wolno mi ten net dzisiaj chodzi :((
No ale w końcu fotki się załadowały :P Bonus jest świetny... :D House'a ubóstwiam, cholernie się uśmiałam :D |
Przyznaj się - ten wcześniejszy mini-bonus jest zrobiony z tej fotki? :P
Tak sobie właśnie patrzę, a tu proszę... :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:50. |