![]() |
Odp: simy by 0lka
Simka jak i retro stylizacja bardzo mi się podoba. Świetny pomysł, choć pozornie prosty to jednak wymagał pewnego wyczucia stylu i przygotowania. Moim zdaniem jest to taka uwspółcześniona wersja nurtu pin-up, bo zabrakło klasycznych loków. :D Pomimo tego simka idealnie nadaje się na plakat. ;)
|
prezentacja jest swietna, wcale nie musisz wymyslac tu jakis cudow. prezentacja jest wazna, ale najlepsza jest taka zwykla. 0lko, jesli chcesz pomyslow na prezentacje, poszperaj tutaj: http://www.koinup.com/in-the-sims/
a tak pozatym: avonleo - moglabys nie krzyczec? wracajac do simki, cudowna, swietna, no istny cud. w ogole to moglabys je dawac do sciagniecia, bo mam ochote nimi pograc. w ogole to nie chce mi sie pisac dlugiego komentarza ; ] wiec dzisiaj krotko. tak trzymaj! |
To jest chyba twoja najmniej udana simka i prezentacja :(
Ściany i podłoga okropnie się gryzą... Strój simki też beznadziejny. Jak nie masz pomysłu na prezentację wstawiaj samą simkę. Simka też jest średnia. Brzydka fryzura, oczy jakieś takie rozciągnięte, za duże i jeszcze szminka do niej nie pasuje (jeśli już wybrałaś jej taki strój, bardziej pasowałby do tego jakiś lekki, dziewczęcy makijaż) 4/10 EDIT: @down: przepraszam, jak zwykle nie doczytałam... :( Co nie zmienia tego, że simka średnio mi się podoba, chyba przez te oczy... W takim razie: 6/10 |
Charionette
Cytat:
dzięki jeszcze raz ;) |
Simka nie zbyt mi nie pasuje . Oczy są takie jakieś dziwne , usta też . ma zbyt dużo czerwieni na ustach . twarz zupełnie mi sie nie podoba . a fryzura brzydka . nie obraź się ale 1/10 :(
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja akurat zdecydowanie nie zgadzam się z _Karolinką_ i uważam, że przesadziła z tą krytyką, ale nie potępiam jej za to, tak jak ty. sama sie ogranij |
Cytat:
poza tym nie chcę robić w kółko tego samego, próbuję nowych rzeczy |
Cytat:
pozatym czemu komentujesz to co napisalam? obronilam 0lke, i tyle |
Intenso, dzięki, ale mam kumpli JP, oni to załatwią ;>
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:28. |